Detalji uređaja

Našom vam se perilica rublja TimeCare s funkcijom TimeManager omogućava da skratite cikluse pranja rublja prema vlastitim željama. Jednostavno odaberite funkciju TimeManager na ploči i skratite trajanje ciklusa do četiri puta. Postignite odlične rezultate pranja tijekom razdoblja koja vam odgovaraju.

Prednosti

Electrolux - Perilica rublja s prednjim punjenjem - EW2F672S

AutoSense za automatsko podešavanje načina pranja

Funkcija AutoSense prilagođava se vašim potrebama kako bi pružila izvrsnu njegu tkanina. Ova funkcija će prema napunjenosti podesiti vrijeme pranja, te potrošnju vode i energije. Za potpunu njegu rublja bez nepotrebnog rasipanja.

Meki bubanj za nježno pranje rublja

Meki bubanj (Soft Drum) konstruiran je tako da vašom odjećom rukuje potpuno brižno. Nježni vodeni mlazovi podižu i štite rublje tijekom pranja, dok poseban uzorak u bubnju onemogućuje oštećenja ili rastezanje tkanine tijekom ciklusa centrifugiranja.

Rublje koje radi za vas zahvaljujući funkciji odgode početka

Funkcija odgode početka pranja omogućuje vam upravljanje svojim rubljem. Možete odgoditi vrijeme početka ciklusa pranja, tako da odjeća ne ostane čekati u bubnju satima. Sada možete doživjeti da rublje radi za vas.

Promijenite postavke intuitivnim dodirnim upravljanjem Touch Control

Uživajte u intuitivnoj kontroli perilice s pomoću naših dodirnih kontrola. Jednostavno upravljajte postavkama i pokrenite pranje dodirom tipke.

Electrolux - Perilica rublja s prednjim punjenjem - EW2F672S

Uz AutoClean nije potrebno čišćenje filtra

Sustav AutoClean filtrira čestice iz ciklusa pranja, prikupljajući male predmete u gumenoj brtvi vrata. Čak provodi i samočišćenje*, što znači manje vremena za održavanje i više vremena za vas. *Namijenjeno samo za uobičajenu upotrebu u kućanstvu. Za najbolje održavanje pročitajte upute za uporabu.

Dodaci

Recenzije

Vaše mišljenje?
Pomognite nam unaprijediti naše aparate

Vaše mišljenje pomaže nam da neprestano poboljšavamo i pomažemo drugim korisnicima da odluče koji uređaj kupiti. Upotrijebite zvjezdice da biste pokrenuli proces recenzije.

Napišite recenziju

Dobro došli. Ovo je vaš prostor. Recite nam što mislite. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s drugima.

Napišite recenziju kao gost u nastavku ili se prijavite i napišite recenziju

{{ props.errorNickname }}

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

{{ props.errorEmoji }}

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

5

Odlična!

od korisnika Majka3 dana 24 prosinca 2021

Dugo sam tražila perilicu koja bi bila tiha,funkcionalna i oprala rublje kako ja želim,bijelo.Konačno sam našla Elektroluxovu koja je spoj svega što sam tražila.A rublje ...ne sivo ,vec snježno bijelo.Cijena pristupačna,odličan omjer cijene i kvalitete.Pošto ja perem 2 mašine dnevno(troje djece),moje zadovoljstvo nema kraja.Čisto savršenstvo!

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Majka3 preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Moja perilica rublja

od korisnika Fidel dana 23 prosinca 2021

Perilica me služi već 3,5 god i za sad nije bilo problema koji bi tražili servis.
U navedenom periodu, perilica je radila ok i jako sam zadovoljan.
Samo bi kod montaže nakon dostave trebalo napraviti jednostavniji način za puštanje u rad, jer 4 vijka odostraga je vrlo teško točno promijeniti, nešto tu zapinje u limu.
Kvaliteta lima, kao i ostalih dijelova je na visokom nivou. Kod rada perilica je vrlo ugodna, ne stvara preveliku buku. Naročito impresionira inteligencija pri radu, tj podešavanje optimalnog rasporeda rublja u mašini prilikom pranja. Svaka čast!
Treba je redovito održavati, dodavati sredstvo za omekšavanje vode, redovito čistiti filter i sve je ok.
Ps Perilica je preživila potrese u Zagrebu i Petrinji bez problema, samo se tlocrtno dislocirala ali se uopće nije oštetila. Bez obzira na užasno ljuljanje i oscilacije
Osobno sam vrlo zadovoljan.
Preporučam

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Fidel preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Perilica

od korisnika Robika10 dana 23 prosinca 2021

Ovaj priozvod je zaista kvalitetan i štedljiv bez kvarova čini život lakšim.

 • Dizajn
  3
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Robika10 preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Perilica rublja

od korisnika Vesna dana 18 studenog 2021

Perilica rublja EW2F672S s kapacitetom pranja od 7 kg idealna je za potrebe tročlane obitelji. S 1200 okretaja u minuti savršeno ocijedi rublje pa je za samo sušenje potrebno vrlo malo vremena. Time Menager omogućava da skratim cikluse pranja rublja prema vlastitim željama. Dizajn uređaja je moderan što naglašavaju crna vrata i uklapa se u svaki moderno uređen dom. Jedini nedostatak je niži energetski razred što je dugoročno manja ušteda, ali ostale specifikacije nadoknađuju taj nedostatak.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Vesna preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text

Drugo

Electrolux - Perilica rublja s prednjim punjenjem - EW6F341S
Electrolux PerfectCare 600 perilica rublja kapaciteta 10 kg i 1400 okretaja

Naša vrhunska perilica PerfectCare 600 sa sustavom SensiCare duljinu programa prilagođava količini rublja, koristeći manje energije i vode. Time se izbjegava predugo pranje. Osiguravanje najučinkovitijeg ciklusa i za vrlo malu količinu rublja.

Electrolux - Perilica rublja s prednjim punjenjem - EW8F228S Kupi, peri, suši – bez brige!
Electrolux PerfectCare 800 perilica rublja kapaciteta 8 kg i 1200 okretaja

U našem naprednom PerfectCare 800 stroju za pranje rublja s UltraCare sustavom, deterdženti i omekšivači potpuno se aktiviraju u vodi prije nego dođu do punjenja. Vaša odjeća pere se temeljito i cjelovito, brzo no nježno.

Electrolux - Perilica rublja s prednjim punjenjem - EW6F328WU
Electrolux PerfectCare 600 perilica rublja kapaciteta 8 kg i 1200 okretaja

Naša vrhunska perilica PerfectCare 600 sa sustavom SensiCare duljinu programa prilagođava količini rublja, koristeći manje energije i vode. Time se izbjegava predugo pranje. Osiguravanje najučinkovitijeg ciklusa i za vrlo malu količinu rublja.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova