Detalji uređaja

Glačalo na paru Refine 600 omogućuje vam brzo i bez napora uklanjanje nabora na odjeći. S ravnomjernom raspodjelom pare i indikatorom vruće ploče koji će vam ukazati kada je glačalo vruće.

Prednosti

Electrolux - Suho glačalo - E6SI1-2MN

Brzo i moćno.

Uživajte u dobrim rezultatima glačanja uz savršenu ravnotežu topline, pare i tlaka. Brzo zagrijavanje i ravnomjerna raspodjela pare znači da je vaše glačalo spremno za uklanjanje nabora za 30 sekundi.

Electrolux - Suho glačalo - E6SI1-2MN

Ploča za glačanje GLISSIUM™ 175 otporna na ogrebotine.

Ploča za glačanje GLISSIUM™ 175 otporna je na ogrebotine, ima mnogo rupa koje pružaju ravnomjernu raspodjelu pare i lagano klizi preko vaše odjeće.

Electrolux - Suho glačalo - E6SI1-2MN

Senzor temperature.

Znajte kada je vaše glačalo spremno za sigurno odlaganje. Indikator ploče za glačanje na vrhu glačala otkriva kada je ploča za glačanje vruća.

Electrolux - Suho glačalo - E6SI1-2MN

Sustav protiv kapanja.c

Smanjite rizik od tragova vode na odjeći. Zaštita od kapanja, bimetal unutar glačala, sprječava prodiranje vode u komoru za paru kada je temperatura preniska.

Electrolux - Suho glačalo - E6SI1-2MN

Funkcija automatskog čišćenja.

Čuvajte svoje glačalo kao što čuvate svoju odjeću, sprječavajući nakupljanje neželjenog vapnenca. Otopina protiv kalcificiranja, FlushClean, znači da vapnenac možete lako ukloniti ispiranjem vodom kroz sustav.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova