Detalji uređaja

Doživite stručnu pohranu vina i u najmanjoj kuhinji s kompaktnim hladnjakom za vino 900. U njega stane do 18 boca koje se prema vašim potrebama hlade u rasponu temperature od 5 °C do 20 °C. Osigurajte da je svaka čaša koju natočite, zavrtite i kušate na pravoj temperaturi kad to poželite.

Prednosti

Electrolux - Kompaktni hladnjaci za vino - KBW5X

Hladnjak za vino, uvijek hladi do savršenstva

Držite vino na idealnoj temperaturi u našem hladnjaku za vino za savršen gutljaj svaki put. Temperatura u rasponu od 5 °C do 20 °C lako se bira, pa možete regulirati točnu temperaturu vina.

18 boca, 1 hladnjak za vino

Zaboravite na nedostatak prostora u hladnjaku za pohranu vina za večernju zabavu. Naš hladnjak za vino ima prostor za istodobnu pohranu do 18 boca.

Electrolux - Kompaktni hladnjaci za vino - KBW5X

U naš hladnjak stavite vinsku bocu bilo koje veličine

U hladnjak za vino stanu i goleme boce od boca šampanjca, do onih za prošek. Kako su osmišljene za potpunu fleksibilnost, na police se mogu postavljati razni oblici i veličine. Uvijek ćete imati mjesta za svoje omiljeno piće.

Hladnjak za vino koji se savršeno integrira

Naš hladnjak za vino savršeno pristaje i u male kuhinje. Kompaktan dizajn bez dijelova koji vire znači da će se savršeno poravnati s drugim uređajima. A budući da je izrađen da nadopuni puni asortiman, odlično izgleda u svakom prostoru.