Detalji uređaja

Hladnjak sa zamrzivačem 800 Cooling 360°, s elegantnom unutrašnjošću od nehrđajućeg čelika, pruža vam ujednačenu raspodjelu temperature na svakoj polici. Štiti vašu hranu, bez obzira gdje je stavite.

Prednosti

Svaki kut. Temeljito ohlađen. Uz Cooling 360°

Cooling 360° - vrhunska unutrašnjost od nehrđajućeg čelika i napredno hlađenje. Učinkoviti ventilacijski otvori pružaju ujednačenu raspodjelu temperature na svakoj polici, osiguravajući zaštitu hrane bez obzira gdje je stavite.

GreenZone+ pomaže u zaštiti voća i povrća

GreenZone+ je idealna ladica za povrće. Uklanja prekomjernu vlažnost, istodobno zadržavajući odgovarajuću količinu vlage za povrće. Održavanje voća i povrća zdravim.

Hrana je do 60% sočnija i više hidratizirana uz tehnologiju TwinTech.*

Nikada nećete morati odleđivati zamrzivač zahvaljujući TwinTech® No Frost. Njegov dvostruki sustav hlađenja održava hranu 60% više hidratiziranom od hladnjaka s jednim isparivačem.* Ne upotrebljavajući suhi zrak u zamrzivaču, održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

*Interni test s TwinTech tehologijom korištenjem interne metode ispitivanja koja mjeri razinu hidratacije nakon 9 dana skladištenja u usporedbi s uređajem s jednim isparivačem.

Prilagodljiva pohrana uz CustomFlex®

CustomFlex® za slobodu prilagodbe prostora hladnjaka. Unutrašnjost vrata ima pomične spremnike raznih veličina za prilagodbu prostora vlastitim potrebama. Spremnici se mogu odvajati i vaditi iz hladnjaka radi lakog pristupa.

Uvijek pod kontrolom. Pomoću aplikacije Electrolux

Upravljajte svojim hladnjakom sa svog pametnog uređaja. Primajte obavijesti ako su vrata otvorena i dobivajte savjete za održavanje kako bi vaš hladnjak radio na svom maksimumu. Saznajte gdje i kako pohraniti namirnice kako biste pažljivo zaštitili kvalitetu hrane.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone