Detalji uređaja

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje kombiniranje dvije odvojene zone za kuhanje u jednu veliku površinu. S automatski podešenim postavkama temperature i vremena, idealno je za tepsije i posude za pečenje.

Prednosti

Kombinirajte i kuhajte više s funkcijom DoubleBridge

Pomoću funkcije DoubleBridge možete kombinirati dvije zone za kuhanje na dva različita područja ploče za kuhanje. Spojene zone imat će savršeno usklađene postavke temperature i vremena.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744

Prilagođeno za posuđe uz samoodređivanje veličina zona Infinite

Infinite zone sa samodređivanjem veličine prilagođavaju se loncima. Zone nude potpunu pokrivenost, za svaku veličinu lonca, grijući bez gubitaka. Uživajte u točnosti i efikasnosti kuhanja uz zone sa samoodređivanjem veličine.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744

Hob2Hood® za potpunu praktičnost

Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Počnite kuhati i napa će automatski upravljati postavkama na temelju snage odabrane na ploči za kuhanje. Ona radi težak posao pa svoje ruke i um možete zaokupiti kuhanjem. 

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744

Izravna dodirna kontrola za svaku zonu

Lako podesite postavke temperature ploče za kuhanje pomoću izravnih dodirnih kontrola. Svaka zona kuhanja ima vlastitu regulaciju snage pa se postavke topline jasno vide i lako mijenjaju. A kako se radi o jednoj glatkoj površini, čišćenje je jednostavno.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744

Jaka toplina u trenu uz PowerBoost

Aktivirajte funkciju PowerBoost za trenutačni prodor topline tijekom kuhanja. Idealna je za bržu pripremu jela. Voda ključa brže nego ikada prije, a tave su spremne za prženje kad ih trebate.

Dodaci

Recenzije

Vaše mišljenje?
Pomognite nam unaprijediti naše aparate

Vaše mišljenje pomaže nam da neprestano poboljšavamo i pomažemo drugim korisnicima da odluče koji uređaj kupiti. Upotrijebite zvjezdice da biste pokrenuli proces recenzije.

Napišite recenziju

Dobro došli. Ovo je vaš prostor. Recite nam što mislite. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s drugima.

Napišite recenziju kao gost u nastavku ili se prijavite i napišite recenziju

{{ props.errorNickname }}

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

{{ props.errorEmoji }}

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

5

Super je

od korisnika Gabrijel dana 23 prosinca 2021

PowerBoost mi je super stvar jer ugrije mi mljeko u minutu. Izuzetno je kvalitetna vrhunski dizajn. A Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom je super dodatak.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Gabrijel preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Najbolja ugradbena ploča kad

od korisnika Lolo dana 17 studenog 2021

Odkad koristim novu electrolux ugradbenu ploču moj život je dobio novi smisao, svojim pozamašnim dimenzijama ispunjava san svakog slobodnog kuhara ili profesionalnog. Lakoća upravljanja i podešavanja topline je vrlo jednostavna i ugodna za svakodnevni ubrzani život, novi electroluxovi spiralni grijači dosežu željenu temperatutu u sekundama a zadržavaju istu satima, održavanje i čiščenje neće zaokupirati vaš slobodan dan sa posla jer čišćenje nove electrolux ugradbene ploče širine 68cm zahtjeva minimalni napor zbog kvalitete izrade Švedskih inžinjera i najboljih mogućih materijala. Recenzija ovog uređaja je malo poduga kao što će i vaš osmijeh biti svaki dan kad upalite svoj novi electrolux stroj. 10/10 preporuka svima

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Lolo preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Moja ploča

od korisnika Nina dana 16 studenog 2021

Ako provodite svaki dan u kuhinji ova ploča je idealna za Vas. Nema funkcije koju nema a izgleda svjetski. Sve je vrlo jednostavno za korištenje, a jako je puno dodatnih mogućnosti. PowerBoost mi je najbolja stvar a svijet jer ugrije mi vodu u pola minute. Savršenstvo...

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Nina preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Izuzetna i vrhunska kvaliteta

od korisnika Naki dana 09 rujna 2021

Indukcijska ploča koju svi trebaju imati, izuzetno kvalitetna vrhunski dizajn. Jačina ploče je odlična. Jako brzo se zagrijava teperature su odlične. Prezadovoljna sam kvalutetom vrhunskim i vječnim modernim dizajnom kao i sve svi electrolux proizvodi.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Naki preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text

Drugo

Electrolux - Indukcijska ploča - EHH6240ISK
Electrolux osnovna indukcijska ugradbena ploča širine 60 cm

Uz indukcijsku ploču 300 brže se postiže viša temperatura. Bez plina za paljenje ili zavojnica za prethodno zagrijavanje, zone kuhanja brzo dosežu visoke temperature pa voda brže ključa. A kada smanjite toplinu, na to odgovaraju trenutačno, dajući vam tako ...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV854
Electrolux FlexiBridge ugradbena ploča širine 80 cm

Indukcijska ploča 600 FlexiBridge® čini kuhanje praktičnijim. Odaberite između tri moguća rasporeda kako biste osigurali veću fleksibilnost, savršenu za istodobno korištenje različitih lonaca i tava. Odaberite dvije zone srednje veličine - malu i veliku, il...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV644
Electrolux MultipleBridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje kombiniranje dvije odvojene zone za kuhanje u jednu veliku površinu. S automatski podešenim postavkama temperature i vremena, idealno je za tepsije i posude za pečenje.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova