Prednosti

Kombinirajte i kuhajte više s funkcijom DoubleBridge

Pomoću funkcije DoubleBridge možete kombinirati dvije zone za kuhanje na dva različita područja ploče za kuhanje. Spojene zone imat će savršeno usklađene postavke temperature i vremena.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV644

Prilagođeno za posuđe uz samoodređivanje veličina zona Infinite

Infinite zone sa samodređivanjem veličine prilagođavaju se loncima. Zone nude potpunu pokrivenost, za svaku veličinu lonca, grijući bez gubitaka. Uživajte u točnosti i efikasnosti kuhanja uz zone sa samoodređivanjem veličine.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV644

Lako odredite vrijeme svakog koraka svojeg recepta

Podesivi tajmer pomaže vam da bez napora pratite postupak kuhanja. Možete ga postaviti na do jedan sat i točno će vas podsjećati na vrijeme kuhanja. Nakon isteka vremena isključuje odabranu zonu kuhanja, a kada ne upotrebljavate ploču za kuhanje radi kao nadglednik minuta.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV644

Izravna dodirna kontrola za svaku zonu

Lako podesite postavke temperature ploče za kuhanje pomoću izravnih dodirnih kontrola. Svaka zona kuhanja ima vlastitu regulaciju snage pa se postavke topline jasno vide i lako mijenjaju. A kako se radi o jednoj glatkoj površini, čišćenje je jednostavno.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV644

Jaka toplina u trenu uz PowerBoost

Aktivirajte funkciju PowerBoost za trenutačni prodor topline tijekom kuhanja. Idealna je za bržu pripremu jela. Voda ključa brže nego ikada prije, a tave su spremne za prženje kad ih trebate.

Recenzije

Vaše mišljenje?
Pomognite nam unaprijediti naše aparate

Vaše mišljenje pomaže nam da neprestano poboljšavamo i pomažemo drugim korisnicima da odluče koji uređaj kupiti. Upotrijebite zvjezdice da biste pokrenuli proces recenzije.

Napišite recenziju

Dobro došli. Ovo je vaš prostor. Recite nam što mislite. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s drugima.

Napišite recenziju kao gost u nastavku ili se prijavite i napišite recenziju

{{ props.errorNickname }}

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

{{ props.errorEmoji }}

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

5

Ugradbena indukcijska ploča

od korisnika Dragica dana 09 rujna 2021

Ploču imam nekoliko mjeseci i jako sam zadovoljna kako njenim izgledom, tako i funkcionalnošću. Jednostavna je za korištenje, a ni manje važno laka je za održavanje.
Vjerujem da ćemo se dugo i lijepo družiti.

 • Dizajn
  3
 • Funkcija
  3
 • Kvaliteta
  3
 • Dragica preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Najbolja indukcija ma svijetu

od korisnika Ivanzg dana 07 rujna 2021

Promijenio sam već 3 indukcije i živio u različitim apartmanima u kojima sam imao indukcijsku ploču i nikada nisam naišao na ovako jaku. Indukcija zagrijava vodu od par litara u manje od minute! Koristim je 2 godine i kada je budem mijenjao uzimam opet definitivno Electrolux.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Ivanzg preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Kvalitetna ploča za posuđe većih dimenzija

od korisnika Stankec dana 23 studenog 2020

Ova ploča nam je vrlo brzo ušla u uži izbor upravo zbog činjenice da podržava uporabu više posuda većih dimenzija, što nam je važno jer uglavnom kuhamo za minimalno četiri osobe. Bridge funkcija se pokazala odličnom za roštiljanje uz pomoć grill tave. Također, Powerboost zagrijavanje zaista štedi vrijeme, tako da i voda u velikim posudama zakuha za svega 1-2 minute.

Jedini mali nedostatak ploče jest vertikalna orijentacija "mostova" - horizontalni položaj bi bio pogodniji, pogotovo kod grilla.

 • Dizajn
  4
 • Funkcija
  4
 • Kvaliteta
  5
 • Stankec preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Best buy

od korisnika Dalibor dana 07 listopada 2020

Jednostavna za korištenje. Uz odabir snage jednim pritiskom kuhanje nikad nije bilo brže.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  4
 • Kvaliteta
  4
 • Dalibor preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text

Drugo

Electrolux - Indukcijska ploča - EHH6240ISK
Electrolux osnovna indukcijska ugradbena ploča širine 60 cm

Uz indukcijsku ploču 300 brže se postiže viša temperatura. Bez plina za paljenje ili zavojnica za prethodno zagrijavanje, zone kuhanja brzo dosežu visoke temperature pa voda brže ključa. A kada smanjite toplinu, na to odgovaraju trenutačno, dajući vam tako ...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV854
Electrolux FlexiBridge ugradbena ploča širine 80 cm

Indukcijska ploča 600 FlexiBridge® čini kuhanje praktičnijim. Odaberite između tri moguća rasporeda kako biste osigurali veću fleksibilnost, savršenu za istodobno korištenje različitih lonaca i tava. Odaberite dvije zone srednje veličine - malu i veliku, il...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744
Electrolux MultipleBridge ugradbena ploča širine 68 cm

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje kombiniranje dvije odvojene zone za kuhanje u jednu veliku površinu. S automatski podešenim postavkama temperature i vremena, idealno je za tepsije i posude za pečenje.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate problem?

Pročitajte upute za korištenje na našoj stranici za podršku kako biste čim prije riješili problem.

Jamstvo

Čestitamo na kupnji Electrolux uređaja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas kako bi dogovorili termin za servis uređaja ili kako bi nam postavili pitanja vezana za vaš uređaj. Dostupni smo preko telefona i preko e-mail pošte.

Bolje i jednostavnije korisničko iskustvo

Registrirajte svoj Electrolux uređaj i dopustite nam da zadržimo vaše podatke kako bismo vam omogućili jednostavan pristup priručnicima,  podatcima o kupnji, jamstvima i uslugama servisa – budete li ih ikad trebali. Saznajte kako možete najbolje iskoristiti svoj Electrolux uređaj i prijavite se za naše korisne savjete koje ćemo vam redovno slati putem newslettera.

Registrirajte svoj uređaj