Detalji uređaja

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje vam kombiniranje dviju zasebnih zona kuhanja kako biste dobili jednu veliku površinu. Zahvaljujući automatski usklađenim postavkama temperature i vremena, savršena je za potpuno iskorištavanje ploča za roštilj i zdjela za pečenje.

Prednosti

Kombinirajte i kuhajte više s funkcijom DoubleBridge

Pomoću funkcije DoubleBridge možete kombinirati dvije zone za kuhanje na dva različita područja ploče za kuhanje. Spojene zone imat će savršeno usklađene postavke temperature i vremena.

Više slobode uz 5 kontrola pojedinačnih zona

Korisničko sučelje s 5 kontrola pojedinačnih zona znači da možete regulirati 5 različitih zona kuhanja putem zasebnih postavki, tajmera i razina snage (do 9). Za više fleksibilnosti i slobode pri kuhanju.

Pamćenje topline pamti postavke u slučaju prolijevanja

Zahvaljujući pamćenju topline, vaša ploča za kuhanje pamtit će postavke 120 sekundi u slučaju prolijevanja ili potrebe za podizanjem lonca. Nema potrebe za ponovnim započinjanjem postupka kuhanja ili prilagodbom temperature kako biste dovršili svoje recepte.

Hob2Hood® za potpunu praktičnost

Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Počnite kuhati i napa će automatski upravljati postavkama, pružajući najbolju ekstrakciju, ovisno o jačini zona na ploči za kuhanje. Ona za vas obavlja težak zadatak.

Jaka toplina u trenu uz PowerBoost

Aktivirajte funkciju PowerBoost za trenutačni prodor topline tijekom kuhanja. Idealna je za bržu pripremu jela. Voda ključa brže nego ikada prije, a tave su spremne za prženje kad ih trebate.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone