Detalji uređaja

Snaga kuhanja na plin s preciznošću indukcije - TouchSure ploča za kuhanje daje vam najbolje od oba načina rada. Kratko vrijeme zagrijavanja na samo jedan dodir, a pripremate obroke za tren. Ne morate čekati ni da se ohladi kad završite. Samo brže, sigurnije kuhanje na plin uz vašu potpunu kontrolu.

Prednosti

TouchControl: lako, intuitivno, precizno

TouchControl daje vam potpunu kontrolu nad plamenom, bez napora. Intuitivna kontrola na dodir omogućuje vam preciznu prilagodbu vatre smanjujući je ili povećavajući za savršene rezultate kuhanja. Kako nema gumba oko kojih bi se sakupljala nečistoća, čišćenje je lako.

Hob2Hood® za potpunu praktičnost

Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Počnite kuhati i napa će automatski upravljati postavkama na temelju snage odabrane na ploči za kuhanje. Ona obavlja posao za vas.

LED indikatori daju vam do znanja je li vaša ploča za kuhanje još vruća

Kako bismo vam pružili više sigurnosti kada kuhate na plin, dodali smo dva važna dodatka. LED indikatori vam ukazuju je li plamenik uključen ili isključen. A indikatori preostale topline pokazuju jesu li nosači posuda još vrući nakon upotrebe.

Uživajte u bezbrižnosti s automatskim isključivanjem

Uz automatsko isključivanje možete biti mirni jer automatski isključuje ploču ako osjeti da je plamen upaljen neuobičajeno dugo vremena.

Pratite svoje kuhanje uz minutni podsjetnik

Postavite minutni podsjetnik da vam pomogne da izvučete najbolje tijekom svog kuhanja. Bez obzira na to što je na ploči za kuhanje, od jednostavnog kuhanog jaja do glatkog, kremastog rižota, možete osigurati precizna vremena kuhanja za savršene recepte.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone