Detalji uređaja

Pojednostavite svoje kuharsko iskustvo uz Hob2Hood. Ploča za kuhanje, koja trenutno reagira, automatski se uključuje i regulira snagu svjetla i ventilatora nape, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je najvažnije, na kuhanje.

Prednosti

Hob2Hood radi sama dok vi kuhate

Hob2Hood je bežična veza između ploče za kuhanje i nape, automatski prilagođavajući ventilator na temelju temperature kuhanja. Ova značajka, s trenutnim reagiranjem, osigurava vam uvijek dodatnu pomoć u kuhinji.

Pravi štednjak za vas - lako, brzo i sigurno

Tehnologija indukcijske ploče za kuhanje znači da se toplina isporučuje brzo i precizno, dok okolna područja ostaju hladna i sigurna. Također odmah reagira na promjene temperature. Glatka površina olakšava čišćenje.

Hrskava, zdravija hrana uz AirFry

Uživajte u hrskavom pomfritu ili povrću s manje ulja uz posebno dizajniran AirFry pleh za vašu pećnicu. Pleh s perforacijama omogućuje vrućem zraku da se neprestano kreće po pećnici i svaki put kuha vašu hranu do hrskavog savršenstva.

Pirolitičko čišćenje - pametan sustav samočišćenja pećnica

Pirolitičko čišćenje, sustav automatskog čišćenja, podiže temperaturu pećnice tako da masnoću i ostatke pretvori u pepeo. Sada unutrašnjost pećnice možete očistiti jednostavnim brisanjem vlažnom krpom.

Vrata s mekim zatvaranjem - za lagodan, vrhunski dojam

Sustav vrata s mekim zatvaranjem čini zatvaranje vrata vašeg štednjaka jednostavnim. Receptivna, bezvučna signalizacija pruža vrhunski dojam.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

 

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Pratite sva svoja jamstva
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone