Otkrijte

Perilice-sušilice rublja

Perilice-sušilice rublja rade sve

Najbolje pranje i najbolje sušenje uz našu DualCare tehnologiju. Više nema potrebe za ručnim pranjem ili položenim sušenjem jer sada možete strojno oprati i osušiti svoje osjetljivo rublje. To je potpuna njega potrebna vašoj odjeći u jednom uređaju koji štedi prostor. Tako kod kuće možete bolje iskoristiti prostor i uživati u najčišćoj i najmekšoj odjeći. 

Sat uz perilicu-sušilicu DualCare

Pranjem i sušenjem uštedite vrijeme

Uštedite vrijeme i prostor s Electrolux perilicom-sušilicom rublja. Odjednom možete oprati i osušiti do 6 kg rublja (to je oko 24 majice), a postiže se pritiskom jedne tipke. Nema potrebe za odabirom dva ciklusa, rublje je jednostavno spremno za vaš ormar.

DualCare perilica-sušilica rublja

Perilica-sušilica DualCare vam omogućava sigurno pranje i sušenje vune u jednom ciklusu.

Perilica-sušilica DualCare

Delikatna njega, zajamčeno

Electrolux perilice-sušilice rublja su prve na tržištu s certifikatom Woolmark Blue. Woolmark je vodeći svjetski autoritet za njegu vune. A njegova etiketa za njegu Blue dokazuje da su uređaji sigurni za pranje i sušenje vaše vunene odjeće koja je namijenjena samo za ručno pranje. Zato svoje omiljene džempere možete održavati pahuljastim i toplim te u njima dulje uživati.

Košulja koje je napola glatka, a napola naborana, kako bi se pokazala snaga parenja rublja

Za njegu odjeće, koristite paru

Trebate odjeću koja izgleda odlično, ali nemate vremena za pranje? DualCare perilica rublja koristi paru za postizanje mekoće, glatkoće i svježine. Dodatna vlaga otpušta vlakna, uklanja neugodne mirise i izravnava nabore pa svoju odjeću možete u nekoliko minuta osvježiti i izglačati. Sada možete imati odjeću koju želite i kad je želite, čak i između pranja.

Nikad prekomjerno ne perite i ne sušite odjeću

Za odjeću koja zadržava neodoljivi osjećaj mekoće. Samo je stavite u bubanj i pustite DualCare perilici-sušilici rublja da odradi ostalo. OptiSense tehnologija automatski prilagođava ciklus veličini vašeg punjenja. Stoga, bez obzira perete li 3, 6 ili 9 kg, rublje nikada nećete prekomjerno oprati ili osušiti. A vaša će odjeća dulje ostati nova i svježa.

Ploča sa zaslonom na DualCare

Stalna njega

Sve naše DualCare perilice-sušilice rublja koriste tiši, izdržljiviji i učinkovitiji inverter motor. Tako dobivate performanse koje su vam potrebne za najbolju njegu svoje odjeće, a ona izgleda jednako odlično kao na dan kad ste je kupili. Toliko vjerujemo u sposobnost inverter motora da savršeno učinkovito pokreće uređaj da mu dajemo 10-godišnje jamstvo.