Detalji uređaja

Ako odjeću samo trebate osvježiti, puni ciklus pranja nije potreban. Uz parni program upotrijebite miris za paru i uživajte u svježoj odjeći s nježnim mirisom zelenog čaja i citrusa.

Prednosti

Umjesto pranja odjeću osvježite parom i uštedite do 96 % vode.*

Upotrijebite samo 2 l vode po ciklusu tijekom parenja, za razliku od pranja. Dodajte miris za parni program sa zelenim čajem i citrusom i uživajte u osjećaju svježe oprane odjeće – bolje za vašu odjeću, bolje za okoliš.

*Na temelju internog ispitivanja na punjenju od 1 kg uz program pare u odnosu na program za osjetljivu odjeću.

Parom možete osvježiti svu odjeću, čak i osjetljive tkanine.

Parenje odjeće savršen je način za osvježavanje odjeće koja se obično pere ručno – vune, kašmira, svile, pamuka i sintetičke odjeće te čak i vrlo osjetljivih odjevnih premeta sa šljokicama ili čipkom. Nježno će vašu omiljenu kombinaciju za zabave pripremiti za sljedeću priliku.

Osvježite odjeću kad vama to odgovara.

Zahvaljujući funkciji uštede vremena, u svježoj odjeći možete uživati za 25, 20 ili čak 15 minuta. Jednostavno u odjeljak za omekšivač dodajte miris za parni program Green Tea Citrus, odaberite parni program i uživajte u osjećaju svježe oprane odjeće.

Naša svježe razvijena formula s eteričnim uljima.

Naša nova formula sadrži eterična ulja, s mirisima zelenog čaja i citrusnog voća. Prekrasna ravnoteža citrusnih nota bergamota, limunske trave i limuna s mirisnom jezgrom bijelog cvijeća.

Smanjite potrošnju vode, smanjite ambalažni otpad.

Smanjite potrošnju vode, smanjite količinu otpada: Naš mirisi za parni program Green Tea Citrus dolazi u ambalaži od reciklirane PET plastike. Sada je lakše nego ikada održavati odjeću svježom, a i još je bolje za okoliš.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone