Brzo i jednoliko zagrijavanje

Dizajn s pet slojeva pažljivo je napravljen od materijala koji brzo i jednoliko raspoređuju toplinu cijelom površinom što ga čini idealnim za azijsko kuhanje.

Pristaje svim vrstama ploče za kuhanje

Savršeno pristaje uz vašu indukcijsku ploču za kuhanje i može se također koristiti i sa svim ostalim pločama za kuhanje.

Tehničke specifikacije

Glavne specifikacije
 • Product Sub Typology: Teppanyaki roštilj
 • Visina, mm: 0
 • Širina, mm: 261
 • Dubina, mm: 175
 • PNC without spaces: 902979674
 • Part Code: 9029796746
Specifikacije
Ugradnja
 • Visina, mm: 0
 • Širina, mm: 261
 • Dubina, mm: 175
Drugo
 • PNC oznaka: 902 979 674
 • Product Sub Typology: Teppanyaki roštilj
 • PNC without spaces: 902979674
 • Part Code: 9029796746

Recenzije

Vaše mišljenje?

Pomognite nam unaprijediti naše aparate

Vaše mišljenje pomaže nam da neprestano poboljšavamo i pomažemo drugim korisnicima da odluče koji uređaj kupiti. Upotrijebite zvjezdice da biste pokrenuli proces recenzije.

Dobro došli. Ovo je vaš prostor. Recite nam što mislite. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s drugima.

Napišite recenziju kao gost u nastavku ili se prijavite i napišite recenziju

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

{{ props.errorNickname }}

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

1
Preveliko

od korisnika Prejak dana 16 rujna 2019

Veličina grila je neprimjerena za korištenje na indukcijskoj ploči EIV644. Ploča je montirana više od 55mm od zida (kako piše u uputama), ali zbog dizajna ručki na teppanyaki grillu, donji dio grila dodiruje touch komande, što onda isključuje indukcijsku ploču. Na slikama je uvijek indukcijska ploča montirana na otoku gdje onda nema tog problema, ali u realnosti je u većini slučajeva iza ploče zid, pa se grill može koristiti isključivo na pločama na kojima su komande sa strane. Grill zbog dizajna ručki ne stane ni u pećnicu, a jedva stane i u perilicu suđa. Moram napomenuti kako je jedan od glavnih razloga kupnji baš Electroluxove indukcijske ploče za kuhanje bio i mogućnost teppanyakija i grila. Sa kompletnom ponudom kvalitetnih i vrhunski dizajniranih lonaca i posuda za kuhanje reklo bi se da Electrolux ozbiljno shvaća moderno kuhanje. A sad sam jako razočaran, i mislim da je sramotan ovaj propust u dimenzioniranju. Cijena je previsoka.

Pročitajte više

Koristi li vam ova recenzija?

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate problem?

Pročitajte upute za korištenje na našoj stranici za podršku kako biste čim prije riješili problem.

Jamstvo

Čestitamo na kupnji Electrolux uređaja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas kako bi dogovorili termin za servis uređaja ili kako bi nam postavili pitanja vezana za vaš uređaj. Dostupni smo preko telefona i preko e-mail pošte.

Bolje i jednostavnije korisničko iskustvo

Registrirajte svoj Electrolux uređaj i dopustite nam da zadržimo vaše podatke kako bismo vam omogućili jednostavan pristup priručnicima,  podatcima o kupnji, jamstvima i uslugama servisa – budete li ih ikad trebali. Saznajte kako možete najbolje iskoristiti svoj Electrolux uređaj i prijavite se za naše korisne savjete koje ćemo vam redovno slati putem newslettera.

Registrirajte svoj uređaj