Dobro došli u Electrolux pametni dom

Electrolux povezani uređaji poboljšavaju iskustvo i praktičnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat je više svježine, čistoće i okusa – a sve to uz manje napora. Lakše do pametnog doma – uz naše povezane uređaje i usluge.

Pametan, povezan dom

Povezani uređaji poboljšavaju iskustvo i praktičnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat je više svježine, čistoće i okusa – a sve to uz manje napora. Electrolux radi s velikim globalnim partnerima kao što su Google i Amazon kako bismo osigurali jednostavno i nesmetano iskustvo povezivanja. Lakše do pametnog doma – uz naše povezane uređaje.


Pogledajte video >

Kategorije

Kuhinja

Iskoristite svoje uređaje na najbolji način i povežite se na Electrolux aplikaciju. Uz aplikaciju možete uživati u funkcionalnosti daljinskog upravljanja pećnicom i pločom za kuhanje, perilicom posuđa i hladnjakom/zamrzivačem. Sve je tu u Electrolux aplikaciji i čeka da se povežete. 

Pranje rublja

Iskusite njegu po svojoj mjeri povezivanjem uređaja za pranje rublja na Electrolux aplikaciju i iskoristite Electrolux stručnost bilo gdje da se nalazite. Prilagodite programe po mjeri na daljinu, pogledajte preporuke za izbor ciklusa pranja za svoju odjeću i primite obavijest kada pranje vašeg rublja završi. Pobrinite se da vaše rublje dobije njegu kakvu zaslužuje na dodir prsta.

Kvaliteta života

Sada možete uživati u čistom prostoru doma uz naše povezane pročišćivače zraka, klimatizacijske uređaje i usisavače. Napravite korak dalje i upravljajte svojim uređajima koristeći svoj glas, samo zamolite Google. Sjednite i opustite se dok se naši uređaji brinu o vašem domu.


Google i Google Play su trgovačke oznake tvrtke Google LLC.

 


My Electrolux Kitchen app on phone

Pametna rješenja za vašu kuhinju

Iskoristite svoje uređaje na najbolji način i povežite se na Electrolux aplikaciju. Uz aplikaciju možete uživati u funkcionalnosti daljinskog upravljanja pećnicom i pločom za kuhanje, perilicom posuđa i hladnjakom/zamrzivačem. Ili istražite Google Assistant i ostale partnere za personaliziranu pomoć. Sve je tu u aplikaciji My Electrolux Kitchen i čeka da se povežete.

Preuzmite u trgovini App Store ›

Preuzmite u trgovini Google Play ›

Povezane pećnice

Electrolux aplikacija za pećnice


Još više uživajte u pripremi jela uz Electrolux aplikaciju. Sada možete upravljati svojom pećnicom na daljinu ili glasom, a uz programe CamCook® i Pomoć pri kuhanju čak ne morate pamtiti temperaturu pripreme jela da biste dobili odlične rezultate.

 

Povezane ploče za kuhanje

Electrolux aplikacija za ploče za kuhanje


Iskoristite svoju ploču za kuhanje na najbolji način povezivanjem na Electrolux aplikaciju. Upravljajte ekstraktorom, primajte obavijesti kada je vrijeme za promjenu filtra ili savjete o uštedi energije, a sve to preko aplikacije. Preuzmite ju sada i počnite s pripremanjem.

 

Povezane perilice posuđa

Electrolux aplikacija za perilice posuđa


Povezivanje perilice posuđa na aplikaciju omogućava pametno i održivo pranje posuđa. Primajte smjernice o održavanju i izboru pravog programa na osnovi količine posuđa, vremena i razine nečistoće. Odredite pravo vrijeme za rad perilice da biste smanjili trošak energije.

 

Povezani hladnjaci i zamrzivači

Electrolux aplikacija za hladnjake i zamrzivače


Regulirajte temperaturu svojeg hladnjaka i zamrzivača na daljinu i dobijte smjernice o tome kako se brinuti o svojem uređaju. Aplikacija često šalje korisne obavijesti za bilo kakvo neophodno održavanje ili ako su vrata ostala otvorena, čime osigurava da se namirnice ne pokvare.

 

Povezani uređaji

Perilica posuđa 600 SatelliteClean® ima inovativnu satelitsku mlaznicu koja omogućava tri puta bolju pokrivenost prskanjem u odnosu na standardni sustav. Zajamčeno pranje od kuta do kuta tako da se čak i tijesno složeno posuđe detaljno opere.
Naša napa s LED svjetlima 300 LEDlights zahtijeva mnogo manje energije od ostalih svjetla i ima mnogo duži životni vijek. Učinkovita i korisna, ova svjetla osiguravaju izuzetnu vidljivost dok kuhate.
Indukcijska ploča 600 Bridge omogućava vam da kombinirate dvije zasebne zone za kuhanje kako biste dobili jednu veliku površinu. Uz automatsko prilagođavanje temperature i vremena, ovo je idealna funkcija koja vam omogućava da maksimalno iskoristite svoj plancha grill roštilj ili posudu za pečenje.

Glasovno upravljanje vašim uređajem

Uživajte u handsfree upravljanju vašim Electrolux uređajem uz Google Assistant aplikaciju.

Opširnije


Woman sitting in sofa with phone

Sljedeća razina pranja rublja nadohvat ruke

Povežite svoje uređaje s Electrolux aplikacijom za pametnije iskustvo pranja rublja bez napora. Personalizirajte postavke, postavite prilagođene programe na daljinu i pošaljite upute svojem uređaju kako biste ga prilagodili svojim potrebama i navikama. A sve to preko vašeg pametnog telefona.


Preuzmite u trgovini App Store ›


Preuzmite u trgovini Google Play ›

Glasovno upravljanje uređajima

Uživajte u upravljanju svojim Electrolux uređajem bez korištenja ruku zahvaljujući aplikaciji Google Assistant.

Electrolux aplikacija

Pomoću Electrolux aplikacije možete na daljinu upravljati uređajima za održavanje garderobe preko svojeg pametnog telefona. Pomoću savjetnika za njegu Care Advisor dobivate savjete stručnjaka o tome kako se najbolje brinuti o svojoj garderobi. Funkcija My Favourites omogućava vam da unesete posebne postavke za odjeću koju često nosite.

Daljinsko upravljanje

Upotrijebite Electrolux aplikaciju da pokrenete svoju perilicu rublja i provjerite status procesa s bilo kojeg mjesta u kući. U Electrolux aplikaciji odaberite program za pranje rublja koji vam najviše odgovara, a onda odaberite simbol Wi-Fi. Tako pokrećete Način za daljinsko pokretanje. Tijekom ciklusa pranja aplikacija će prikazivati stanje na zaslonu za nadzor i obavijestiti vas kada je program gotov. Electrolux aplikacijom u potpunosti upravljate svojim uređajima za pranje rublja.

Savjetnik za njegu

Umjesto da perete i sušite svoju odjeću – brinite se o njoj. Jednostavno unesite tip materijala i boju odjeće i označite koliko je mrlja ozbiljna – Electrolux aplikacija preporučit će vam najbolji program i automatski ga učitati na vašu perilicu. To je pametan način da se brinete o svojoj garderobi. Pomoću intuitivnog savjetnika za njegu Care Advisor, vaša će garderoba duže ostati nova – funkcija osigurava stručnu pomoć pri brizi o odjeći i uvijek preporučuje najbolje moguće programe.

Povezani uređaji

Jedinstveni sustav njege boja uvijek vodi brigu o vašoj odjeći. Pročišćava vodu tako da deterdžent omogući najveću moguću korist na niskim temperaturama.
Sustav za njegu parom završava svaki program pranja uz nježnu paru za manje izgužvanu odjeću. Odjeća dobiva glađu teksturu i ne zahtijeva toplinu tradicionalnoga glačanja.
Sustav SensiCare prilagođava trajanje programa prema količini rublja radi smanjene potrošnje energije i vode te sprječava predugo pranje odjeće.
 • Checklist icon
  KONTROLNA LISTA

  ✓ Apple: telefon ili tablet. Minimum iOS 8.0 ili noviji.
  ✓ Android: telefon ili tablet: minimum Android 4.0.3 ili noviji.
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz sa WEP, WPA ili WPA2 AES/TKIP s internetskom vezom.
  ✓ Pazite da je jačina signala dovoljna na mjestu gdje će biti instaliran uređaj.
  ✓ U slučaju da je to daleko od Wi-Fi rutera, može se koristiti pojačivač Wi-Fi signala.

 • Favourite icon
  Funkcija My Favourites

  Personalizirana funkcija My Favourites omogućava da unesete posebne postavke za odjeću koju često nosite. Tako će pranje rublja uvijek biti po vašoj mjeri. Funkcija My Favourites omogućava vam da sačuvate svoje omiljene postavke, uključujući i programe posebno prilagođene u Savjetniku za njegu. Prilagodite i do 6 programa za pranje i 6 za sušenje za brz odabir. Uštedite vrijeme – jedan jedini klik i vaša se omiljena odjeća pere.

Optimizirajte svoje uređaje uz Electrolux aplikaciju

Povezani uređaji poboljšavaju iskustvo i praktičnost vaših svakodnevnih zadataka. Rezultat je više svježine, čistoće i okusa – a sve to uz manje napora. Lakše do pametnog doma – uz naše povezane uređaje. Upravljajte, pratite i automatizirajte zadatke. S bilo kojeg mjesta.


Preuzmite u trgovini App Store ›


Preuzmite u trgovini Google Play ›

Značajke

Automatizirajte rutinske zadatke

AUTOMATIZACIJA

Zakažite zadatke kako biste automatizirali čišćenje za bolji prostor doma. Možete unaprijed namjestiti režim čišćenja, površinu i vrijeme na vašim robotima za čišćenje. Za čišći zrak, možete zakazati početno i krajnje vrijeme na vašim uređajima za pročišćavanje zraka u aplikaciji.

 

Iskustvo kompletnog upravljanja

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Upravljajte svojim uređajem, provjeravajte napredak ili mijenjajte postavke s lakoćom. Čak i kad niste kod kuće.

 

Upravljajte bez korištenja ruku uz Google Assistant

UPRAVLJANJE GLASOM

Jesu li vam ruke pune? Nema problema. Upravljajte uređajima koristeći svoj glas povezivanjem na aplikaciju Google Assistant. Samo zamolite Google. Sjednite i opustite se dok se naši proizvodi brinu o vašem domu.

Google i Google Play trgovačke su oznake tvrtke Google LLC.

 

Značajke njege podova

Upravljajte robotom za čišćenje

U Electrolux aplikaciji možete pratiti kretanje robota iz sobe u sobu, očistiti površine koje ste odlučili zaobići prethodnog dana ili možda odabrati određenu površinu koju želite očistiti danas. Electrolux aplikacija oslobađa vas napora prilikom čišćenja i predstavlja najbolji način za nadzor i upravljanje procesima čišćenja podova. Također, jednostavna je za upotrebu.

Značajke uređaja za čist zrak

Poboljšajte kvalitetu zraka u kući

Jednim klikom do čistog zraka u kući – uz Electrolux aplikaciju. Pratite promjene u kvaliteti zraka u različitim prostorijama kako biste znali trebate li vanjski zrak pustiti unutra ili pak zatvoriti prozore. Aplikacija vam omogućava praćenje procesa čišćenja zraka u stvarnom vremenu. Također možete pratiti stanje filtera kako ga ne biste zamijenili prije nego što je to neophodno.