Detalji uređaja

Usisavajte i brišite u isto vrijeme s Ultimate 800 Wet&Dry. Bežični usisavač visokih performansi bez napora usisava i tekućine i suhu prljavštinu, bilo da se radi o prašini, dlakama kućnih ljubimaca ili mrljama.

Prednosti

Pametno otkrivanje prljavštine. Lakše čišćenje

Očistite prljavštinu i mokre mrlje bez napora uz pametno otkrivanje prljavštine. Wet&Dry usisavač detektira nered pomoću infracrvene tehnologije i prilagođava snagu usisavanja. Očistite ljepljive nečistoće pomoću značajke učinkovitog ispuštanja vode.

Učinkovito čisti mokre mrlje

Bežični usisavač Wet&Dry učinkovito čisti mokre mrlje - od ljepljivog kečapa do kave, za sveobuhvatno iskustvo čišćenja.*

Samočisteća četka

Ne dodirujte prljavštinu kada čistite glavu četke. Aktivacijom pritiskom na gumb na ručki, glava četke će se rotirati, uz ispuštanje čiste vode koja je pere, a usisavanje će se istovremeno aktivirati kako bi usisalo prljavu vodu.

Vrijeme rada do 35 minuta*

Baterija traje do 35 minuta s jednim punjenjem. Recite zbogom gnjavaži stalnog punjenja i pozdravite bezbrižno čišćenje do 143 m².*

Vrijeme rada u minimalnom načinu rada i pokrivenost čišćenja na temelju internih proračuna u minimalnom načinu rada, na čistom i suhom tvrdom podu, s jednim potezom za pokrivanje svakog područja pri brzini rada od 0,3 m/s.

Snažno usisavanje - mokre i suhe površine

Snažno usisavanje pruža visoku učinkovitost i kod mokrih i suhih prolivenih tvari. Bežični usisavač Wet&Dry skuplja do 99 % suhih ostataka* i učinkovito briše prolivenu tekućinu za besprijekorno iskustvo čišćenja.

*Temeljeno na internom ispitivanju brzine skupljanja za čestice veličine od 3 do 7 mikrometara. Ispitivanje je obavljeno na riži i M3 maticama i vijcima standardne veličine.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone