Detalji uređaja

Perite, sušite ili parno čistite u jednom uređaju. Uz perilicu-sušilicu 700 SteamCare možete prati i sušiti čak i vunu, bez njenog skupljanja. Ili koristite paru umjesto cijelog ciklusa pranja, što traje samo 25 minuta i štedi 96 % vode.*
*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vode uspoređujući program SteamRefresh i puni ciklus pranja na 30 °C za osjetljivu odjeću s količinom od 1 kg.

Prednosti

Osvježite parom i ponovno nosite, uz uštedu do 96 % vode.* 

Program SteamRefresh od 25 minuta prikladan je za osjetljivu odjeću i upotrebljava manje vode od uobičajenog pranja. Za veći osjećaj svježine možete dodati Electroluxov miris za paru.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vode uspoređujući program SteamRefresh i puni ciklus pranja na 30 °C za osjetljivu odjeću s količinom od 1 kg.

Zajamčeno nema skupljanja tijekom pranja i sušenja s DualCare ®, čak i za vunu*

DualCare® omogućuje vam pouzdano pranje i sušenje. Ovaj aparat s Woolmark Blue certifikatom, s prilagođenim temperaturama i pokretima bubnjeva, učinkovito pere i suši čak i vanjske jakne i vunene džempere bez zajamčenog skupljanja.*

*Usporedivo sa sušenjem na ravnoj površini.

OneGo 20/60 min – operite i osušite odjeću za jedan sat

Uz OneGo 20/60 min možete prati i sušiti male količine miješane odjeće za samo jedan sat ili oprati za samo 20 minuta. Uživajte u brzoj, praktičnoj njezi odjeće kada ste u žurbi.

SensiCare+ štedi do 60 % vremena, vode i energije prilikom sušenja* i do 40 % prilikom pranja tehnologijom senzora opterećenja**

Optimalno pranje i sušenje za svako punjenje uz SensiCare+. SensiCare+ tehnologija je senzora opterećenja koja otkriva količinu rublja i prilagođava program kako biste uštedjeli 60 % vremena, vode i energije prilikom sušenja* i do 40 % prilikom pranja.** To osigurava preciznu njegu ne samo prilikom pranja, već i sušenja.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vremena, vode i energije za pranje 1 kg rublja u usporedbi s maksimalnom količinom rublja u ciklusu za pranje pamuka uz SensiCare+ koji program sušenja prilagođava količini rublja. **Na temelju internog ispitivanja potrošnje vremena, vode i energije za pranje 1 kg rublja u usporedbi s maksimalnom količinom rublja u ciklusu za pranje pamuka na 30 °C uz SensiCare+ koji program pranja prilagođava količini rublja.

CareDrum nježan je prema tkaninama

CareDrum omogućuje odjevnim predmetima glatko klizanje zahvaljujući povišenom uzorku bubnja nalik na jastuk i produžetku za podizanje. Zbog svog jedinstvenog uzorka, bubanj je nježan prema odjeći.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone