Detalji uređaja

Daska za glačanje pomaže uklanjanju nabora na odjeći. Ugrađena i podesiva – u vodoravnom i okomitom položaju – daska osigurava bolje rezultate i brigu o vašoj odjeći.

Prednosti

LAKO PARITE UZ NAŠU FLEKSIBILNU MLAZNICU I STOPALO GLAČALA

Nije problem pariti odjeću s izdržljivom mlaznicom i Glissium™ stopalom glačala. Dizajn otporan na ogrebotine i jednostavan za klizanje osigurava udobnu upotrebu za optimalno parenje.

PAROM UKLONITE 99,99 % BAKTERIJA S ODJEĆE*

Više od pukog uklanjanja nabora na odjeći, para može osvježiti i očistiti odjeću uklanjanjem 99,99 % bakterija unutar 1 minute. Sada možete čekati dulje prije pranja – uz očuvanje odjeće i okoliša – parenjem.

*Test je proveo SGS na temelju kineskog standarda za parne aparate za odjeću QB/T 5200-2017 u studenom 2021. za vrste bakterija Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) i Candida albicans (CICC® 1965™) unutar 1 minute parenja na temperaturi višoj od 95°C.

ŠEST POSTAVKI PARE OSIGURAVA PRECIZNU, CILJANU NJEGU ODJEĆE

Bez obzira na tkaninu, vaša će odjeća uvijek biti ispravno tretirana uz šest postavki pare i funkciju Eco. Od pamuka do akrila, možete odabrati odgovarajuću osjetljivost za svaki odjevni predmet za precizno, profinjeno parenje.

PARITE DULJE UZ VEĆI SPREMNIK ZA VODU

Parite dulje uz naš veći spremnik za vodu. Kapacitet od 2,5 L osigurava dulje parenje i punjenje bez muke. Potpuno odvojiv, mnogo je lakši za korištenje nego fiksni spremnik.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone