Detalji uređaja

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje kombiniranje dvije odvojene zone za kuhanje u jednu veliku površinu. S automatski podešenim postavkama temperature i vremena, idealno je za tepsije i posude za pečenje.

Prednosti

Electrolux - Indukcijska ploča - EIP6446

Spojite zone za više prostora pomoću funkcije Bridge

Funkcija Bridge omogućuje vam da kombinirate dvije zasebne zone kuhanja kako biste stvorili jednu veliku površinu. S automatski usklađenim postavkama temperature i vremena idealna je za pripremu na pločama plancha ili u posudama za pečenje.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIP6446

Moderna ploča za kuhanje, prekrasno dizajnirana

Kada je ploča za kuhanje isključena, njezina crna površina uklapa se u vaš kuhinjski element kao da je s njom srasla. Kontrole ploče za kuhanje osvjetljuju se dodirom i na zonama za kuhanje otkrivaju prizor stilizirane vjetrenjače. Naša elegantna ploča za kuhanje savršen je dodatak modernoj kuhinji. 

Electrolux - Indukcijska ploča - EIP6446

Hob2Hood® za potpunu praktičnost

Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Počnite kuhati i napa će automatski upravljati postavkama na temelju snage odabrane na ploči za kuhanje. Ona radi težak posao pa svoje ruke i um možete zaokupiti kuhanjem. 

Electrolux - Indukcijska ploča - EIP6446

Zone kuhanja osvjetljavaju se pomoću ActiveToucha

Kada na ploču za kuhanje postavite tavu, automatski se osvjetljava odgovarajuća klizna kontrola. Tako ćete znati koju kontrolu koristiti. Samo odaberite željenu temperaturu povlačenjem prsta i ubrzo uživajte u slasnim rezultatima.

Electrolux - Indukcijska ploča - EIP6446

Svaka zona je pojedinačno vremenski određena

Kuhanje više jela istodobno može biti zahtjevno, ali postavljanje tajmera ne bi trebalo biti. Postavite pojedinačne tajmere za svaku zonu kuhanja, a kada odbrojavanje završi, ploča se automatski isključuje.  Zahvaljujući toj pametnoj pomoći, svako pojedino jelo lako se priprema.

Dodaci

Recenzije

Vaše mišljenje?
Pomognite nam unaprijediti naše aparate

Vaše mišljenje pomaže nam da neprestano poboljšavamo i pomažemo drugim korisnicima da odluče koji uređaj kupiti. Upotrijebite zvjezdice da biste pokrenuli proces recenzije.

Napišite recenziju

Dobro došli. Ovo je vaš prostor. Recite nam što mislite. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s drugima.

Napišite recenziju kao gost u nastavku ili se prijavite i napišite recenziju

{{ props.errorNickname }}

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

{{ props.errorEmoji }}

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

1

Neispunjena očekivanja

od korisnika Toni1100 dana 18 prosinca 2020

Nakon 5god korištenja starije Electrolux ove indukcije s kojom smo bili prezadovoljni odlučili smo se za kupnju novije i modernije. I totalno se razočarali. Vrijeme potrebno da zakuha ista količina vode u odnosu na stariju indukciju je 5x duže. Na timeru nema funkcije “up” odnosno pregled vremena kuhanja. Gumb child lock se pali i gasi na dodir, znaci dijete je otključalo odmah. Na starijoj indukciji je gumbić trebalo držati par sekundi. Brojčanik za odabir jačine kuhanja je nepraktičan i često ga upali tava koja se nalazi na bližem “ringu”. Ringovi bi trebali biti svi iste snage ali manja posudica radi samo na bližim ringovima.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  1
 • Kvaliteta
  2

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Savršen dizajn!

od korisnika Jana dana 28 listopada 2019

Indukcija mi je svakako otkriće, ali dizajn ove ploče je ono što me oduševljava kod ove ploče. Ugašena se stapa sa mojom radnom pločom u antracit boji, a upaljena je odličnog dizajna. Zadovoljna kvalitetom.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Jana preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text
5

Najbolja ploča za kuhanje

od korisnika Suzana dana 11 rujna 2019

Obožavam kuhati i većinu dana provodim u kuhinji, zato mi je bitno da uređaji s kojima radim su kvalitetni i dobri. Ova ploča i njezino održavanje su razlog više da vrijeme u kuhinji bude ugodno. Moje preporuke

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  5
 • Kvaliteta
  5
 • Suzana preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text

Recenzije na drugim jezicima Prevedene recenzije

5

Ploča za kuhanje EIP6446

od korisnika Ödön dana 27 listopada 2021 Prevedeno s/sa mađarskog

On radi svoj posao. Ono što volim brže je od tradicionalne ploče za kuhanje. Upravljačka ploča ne prepoznaje ono što bi moglo biti loša strana spominjanja mokrih gesti

Izjava o odricanju od odgovornosti za prijevod

Ova recentija je preuzeta od sličnog proizvoda ili s web mjesta na drugom jeziku.

 • Dizajn
  5
 • Funkcija
  4
 • Kvaliteta
  3
 • Ödön preporučuje ovaj proizvod

Koristi li vam ova recenzija?

I am error text

Drugo

Electrolux - Indukcijska ploča - EHH6240ISK
Electrolux osnovna indukcijska ugradbena ploča širine 60 cm

Uz indukcijsku ploču 300 brže se postiže viša temperatura. Bez plina za paljenje ili zavojnica za prethodno zagrijavanje, zone kuhanja brzo dosežu visoke temperature pa voda brže ključa. A kada smanjite toplinu, na to odgovaraju trenutačno, dajući vam tako ...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV854
Electrolux FlexiBridge ugradbena ploča širine 80 cm

Indukcijska ploča 600 FlexiBridge® čini kuhanje praktičnijim. Odaberite između tri moguća rasporeda kako biste osigurali veću fleksibilnost, savršenu za istodobno korištenje različitih lonaca i tava. Odaberite dvije zone srednje veličine - malu i veliku, il...

Electrolux - Indukcijska ploča - EIV744
Electrolux MultipleBridge ugradbena ploča širine 68 cm

Indukcijska ploča 600 Bridge omogućuje kombiniranje dvije odvojene zone za kuhanje u jednu veliku površinu. S automatski podešenim postavkama temperature i vremena, idealno je za tepsije i posude za pečenje.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova