Detalji uređaja

SteamBake vam omogućuje postizanje rezultata kao iz pekare u vašem domu. Vlaga omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući meku unutrašnjost s bogatim, hrskavim koricama.

Prednosti

SteamBake za slasno pečenje

SteamBake omogućuje vam kreiranje rezultata kao iz pekare u vašem domu. Vlaga omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući ukusnu meku unutrašnjost, a suha toplina stvara bogatu, hrskavu koricu.

Zdrav način uživanja u prženoj hrani

Uživajte u svim blagodatima friteze na zrak, bez potrebe za dodatnim uređajem. Funkcija AirFry ugrađena je u pećnicu i savršeno radi s pekačem AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, bez viška ulja.

Kuhanje na više razina. Skuhajte više u isto vrijeme

Kod kuhanja na više razina dodatni grijaći prsten osigurava ravnomjerno pečenje jela, čak i kada se istovremeno hrana peče u dva pekača.

Electrolux - Električni štednjak - LKR564276K

Pećnica koja se sama čisti kako je vi ne biste trebali čistiti

Značajka katalitičkog čišćenja pomaže u izbjegavanju nakupljanja nečistoće i masti u pećnici našeg samostojećeg štednjaka. Ova tehnologija samočišćenja automatski počinje raditi kada temperatura pećnice dosegne 250 °C, uklanjajući ostatke od kuhanja i omogućujući čišćenje bez napora.

Precizne postavke s našim LED zaslonom tajmera

Lako ćete nadzirati vaša jela s našim LED zaslonom tajmera. Možete jednostavno postaviti točno vrijeme pripreme i nadzirati jela dok se kuhaju. Pruža vam potpunu kontrolu nad pećnicom kako biste oslobodili svoju kulinarsku kreativnost. 

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone