Uputi za kupnju

Pronađite sušilicu rublja koja savršeno odgovara vašim potrebama

Prostor i mjesto

Bez obzira na to odlučite li se za samostojeću sušilicu ili model koji se ugrađuje u ormarić kako bi se što bolje stopio s izgledom i dizajnom vaše kuhinje, važno je odabrati uređaj koji će svojim dimenzijama odgovarati vašem prostoru. Koliko prostora imate na raspolaganju?

60 cm širine - standardna sušilica stat će u vaš prostor

<60 cm širine – kompaktna sušilica savršeno je rješenje za manje prostore. Možete ju čak objesiti na zid kako biste maksimalno iskoristili prostor. Također, ako imate standardnu perilicu rublja s prednjim punjenjem, na nju možete postaviti standardnu sušilicu.

Savjet profesionalaca: ponestaje vam prostora? Razmislite o kupnji kompaktne 2-u-1 perilice-sušilice

Kapacitet

Koliko puta tjedno koristite sušilicu?

Manje od četiri puta tjedno – ako samo nekoliko puta tjedno sušite male količine odjeće, perilica kapaciteta od 4-6 kg bit će idealno rješenje za vas.

4-6 puta tjedno – sušilica s kapacitetom od 7 kg uvelike će vam olakšati život, a u njoj također možete sušiti veće stvari poput, primjerice, popluna

6 i više puta tjedno – Ako sušite često, odaberite sušilicu s kapacitetom od 8+ kg, jer će vam veći kapacitet omogućiti uštedu vremena

Savjet profesionalaca: Pokušajte ne prenatrpati sušilicu, jer ako u njoj ostavite nešto mjesta kako bi odjeća mogla disati, ona će se brže osušiti. Ako ne znate koju sušilicu izabrati, odaberite onu s kapacitetom većim od onoga koji vam je potreban.

Tkanine

Čuvajte svoju najdražu odjeću od osjetljivih materijala kako bi ona trajala što duže.

Odjeća od osjetljivih materijala – odaberite sušilicu s funkcijom SensiDry u kojoj bez straha možete osušiti svoju najdražu osjetljivu odjeću.

Vuna – odaberite sušilicu s Woolmark certifikatom.

Peglanje

Ne bi li bilo divno provoditi manje vremena glačajući? Izaberite sušilicu s tehnologijom ProSense za kontrolu razine vlage kako bi vaše rublje nakon sušenja ostalo donekle vlažno, što će vam olakšati glačanje. Također, možete izabrati sušilicu s parom kako biste smanjili potrebu za glačanjem.

Učinkovitost

Uštedite na energiji i smanjite troškove s energetski učinkovitom sušilicom. Prema energetskoj učinkovitosti sušilice se svrstavaju u energetske razrede od A do G (od kojih je A razred najviše energetske učinkovitosti). Što je sušilica energetski učinkovitija, to ćete više novca i energije uštedjeti prilikom njezine uporabe, a to vam tijekom godina može donijeti znatne uštede.

Štiti toplinu, čuva izgled.* 

* Održava izgled i toplinsku izolaciju pernatih jakni do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku.

CycloneCare s tehnologijom 3DSense

Spiralno strujanje zraka omogućuje pažljivo sušenje najnježnije vune i najfinije svile.  Jedinstveni senzor osigurava očuvanje topline i izgleda čak i najdebljih pernatih jakni.

Vrhunski rezultati sušenja uz sušilicu rublja PerfectCare 900.

blue down jackets

Odaberite uređaj za sebe

Od sušilica s velikim bubnjem za cijelu obitelj pa sve do naprednih uređaja povezanih s internetom, Electrolux ima savršenu sušilicu rublja upravo za vas.