Detalji uređaja

Perilica rublja 600 SensiCare otkriva količinu rublja te prilagođava vrijeme, količinu vode i energije za svako pojedino pranje, od jednog kilograma do pune perilice rublja.

Prednosti

SensiCare – uštedite do 30 % vremena, vode i energije uz otkrivanje opterećenja*

SensiCare tehnologija je senzora opterećenja koja otkriva količinu rublja i prilagođava program kako biste uštedjeli 30 % vremena, vode i energije po pranju.* To osigurava precizno i prilagođeno pranje svakog odjevnog komada.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vremena, vode i energije za pranje 1 kg rublja u usporedbi s maksimalnom količinom rublja u ciklusu za pranje pamuka na 30 °C uz SensiCare koji program prilagođava količini rublja.

Smanjite vrijeme pranja uz Time Manager®

Ne perite dulje nego trebate. Perite odjeću s podesivom značajkom u četiri koraka Time Manager® i brže dovršite cikluse pranja.

Higijenski program uklanja 99,99 % bakterija i virusa*

Higijenski program, s certifikatom Swissatest, kombinira ciklus pranja i pare kako bi uklonio više od 99,99 % bakterija i virusa* iznad 60 °C. Količina peluda i alergena također je smanjena, a rublje je higijenski čisto nakon svakog pranja.

* Testirano na Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa i bakteriofag MS2 u vanjskom testiranju koje je provela tvrtka Swissatest Testmaterialien AG 2021. (Izvješće o testiranju br. 202120117)

Brzo pranje za brze rezultate

1. Brzi program omogućuje vam brzo pranje odjeće za lagano čišćenje. Pobrinite se za 3 kg rublja u samo 20 minuta.

Inverterski motor+ energetski je učinkovit i izdržljiv

Inverterski motor+ energetski je učinkovitiji od standardnih inverterskih motora zbog trajne magnetne motorne tehnologije.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone