Detalji uređaja

Renew 800 Steam Station pruža preciznu njegu kako bi brzo uklonila nabore s rublja. Aktivira se jednim dodirom: para pod visokim pritiskom i toplina za svaku tkaninu. Od reciklirane plastike i u održivom pakiranju, za manji ugljični otisak.

Prednosti

PrecisionCareTM – pametna njega odjeće

Glačanje preciznim mlazom pare i posebnim programima pruža profesionalne rezultate: odabirete ih jednim dodirom. Jednim dodirom do mlaza pare pod visokim pritiskom znači da možete još brže ukloniti čak i najgore nabore.

Ploča za glačanje RESILIUM™ SKI 264 otporna na ogrebotine

Zlatna ploča glačala RESILIUM™ Ski 264 gold otporna je na ogrebotine i izrađena tako da klizi preko svake vrste tkanine. Dodatne rupice za paru pružaju precizna rezultate i omogućuju brže glačanje. Nikad se više nemojte boriti s naborima.

Prednje svjetlo

Pametno prednje svjetlo pokazuje kad je glačalo spremno za upotrebu te stalno osvjetljava tkaninu: tako je vaše iskustvo učinkovito i jednostavno koliko god je to moguće. Ne propustite nijedan nabor.

Para pod visokim pritiskom

Izglačajte sve svoje rublje, svaki put sa savršenim rezultatima. Uz pritisak pare od 7,5 bara i snažnim mlazom pare od 460 g i najgori nabori nestaju u trenu.

Velik spremnik za vodu

"Veliki spremnik za vodu od 1,2 litre omogućuje da izglačate više rublja jednim punjenjem. Rjeđe punjenje spremnika znači da možete glačati još duže. "

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone