Detalji uređaja

Osjećajte se samouvjereno uz odjeću koja uvijek izgleda svježe i bez nabora. Uz brzo zagrijavanje i ravnomjernu raspodjelu pare, možete brzo i jednostavno ukloniti nabore na odjeći.

Prednosti

Electrolux - Parna postaja - E5ST1-2DB

Brz i moćan.

Uz brzo zagrijavanje, 60 sekundi je dovoljno za uklanjanje nabora s vaše odjeće. Uz ravnomjernu raspodjelu pare vaša odjeća uvijek može izgledati svježe i izglačano.

Electrolux - Parna postaja - E5ST1-2DB

Veliki odvojivi spremnik za vodu od 1,2 l.

Odvojivi spremnik za vodu olakšava punjenje jer ga možete odnijeti točno pod slavinu. Veliki spremnik od 1,2 l znači da možete glačati više odjeće prije nego ga budete morali dopuniti.

Electrolux - Parna postaja - E5ST1-2DB

Ploča za glačanje otporna na ogrebotine.

Iskusite lagano glačanje i klizne pokrete ploče GLISSIUM XXX otporne na ogrebotine. Ravnomjerno raspoređuje paru i lagano klizi, što rezultira elegantnim i uglađenim glačanjem u svim smjerovima.

Electrolux - Parna postaja - E5ST1-2DB

Indikator vruće ploče za glačanje.

Znajte kada je vaše glačalo ohlađeno dovoljno za sigurno odlaganje. Indikator vruće ploče za glačanje na vrhu glačala otkriva kada je ploča za glačanje vruća.

Electrolux - Parna postaja - E5ST1-2DB

Funkcija automatskog čišćenja.

Produžite vijek trajanja svoje stanice na paru štiteći je od nakupljanja vapnenca. Otopina protiv kalcificiranja, FlushClean, znači da vapnenac možete ukloniti ispiranjem vodom kroz sustav.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova