Detalji uređaja

Parno glačalo Refine 700 nudi prilagođene programe s optimalnom parom i toplinom za sve tkanine. Precizna ploča za glačanje za jednostavno klizanje, čak i preko gumba. Od reciklirane plastike i u održivom pakiranju, za manji ugljični otisak.

Prednosti

Automatska izvedba pare i topline

Uživajte u odjeći bez gužvanja uz prilagođene programe. Jednostavno odaberite svoju tkaninu, a glačalo će učiniti ostalo. Optimalna kombinacija pare i topline za bilo koju tkaninu – od osjetljive do lana.

Ploča za glačanje RESILIUM™ SKI 500 otporna na ogrebotine

RESILIUM™ Ski 500 ploča za glačanje otporna je na ogrebotine i klizi po svim tkaninama, s lakoćom prelazeći preko gumba. Dodatne rupice za paru pružaju precizna rezultate i omogućuju brže glačanje. Nikad se više nemojte boriti s naborima.

Aktivator meke vode

Aktivator meke vode produžuje životni vijek vašeg glačala tako što sprječava taloženje kamenca čime osigurava dugotrajan rad uz dobre rezultate.

Prednje svjetlo

Pametno prednje svjetlo pokazuje kad je glačalo spremno za upotrebu te stalno osvjetljava smjer glačanja: tako je vaše iskustvo učinkovito i jednostavno koliko god je to moguće. Ne propustite nijedan nabor.

Pokretač pare

"Parni okidač jednostavan za korištenje na dohvat vam je ruke. Ispušta snažnu, kontinuiranu paru kada vam je potrebna – za brže rezultate glačanja. "

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone