Detalji uređaja

Hladnjak sa zamrzivačem 700 GreenZone+ ima zatvorenu ladicu u kojoj se vlažnost održava na uravnoteženoj razini upravljanjem viškom kondenzacije, što pomaže u sprječavanju kvarenja hrane. Time se zadržava do 95 % vitamina zaštitom hrane uz odgovarajuću količinu vlažnosti.*
*Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone+.

Prednosti

GreenZone+ održava hranjivost voća i povrća

GreenZone+ je savršena ladica za pohranu jer uklanja prekomjernu vlažnost, istodobno zadržavajući odgovarajuću količinu vlage za povrće. Time se zadržava do 95 % vitamina nakon 11 dana zaštitom hrane uz odgovarajuću količinu vlažnosti.*

Inovacija – jedinstven hladnjak-zamrzivač s recikliranom plastikom

Ponosno predstavljamo naš jedinstveni hladnjak-zamrzivač s unutarnjim slojem izrađenim od 70 % reciklirane plastike. Plastika dobivena od odbačenih hladnjaka koristi se za izradu novih, čime se smanjuje stvaranje otpada kroz kružno gospodarstvo.

Prilagodljiv zamrzivač za veću fleksibilnost

Uživajte u dodatnoj fleksibilnosti vašeg hladnjaka-zamrzivača zahvaljujući odjeljku za zamrzavanje koji se može potpuno prilagoditi. Zamrzivač sada možete postaviti na +4 °C kako biste povećali prostor za hlađenje ili ga koristiti s uobičajenim temperaturama od –15 °C do –24 °C.

Hrana je do 60% sočnija i više hidratizirana uz tehnologiju TwinTech.*

Nikada nećete morati odleđivati zamrzivač zahvaljujući TwinTech® No Frost. Njegov dvostruki sustav hlađenja održava hranu 60% više hidratiziranom od hladnjaka s jednim isparivačem.* Ne upotrebljavajući suhi zrak u zamrzivaču, održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.*

*Interni test s TwinTech tehologijom korištenjem interne metode ispitivanja koja mjeri razinu hidratacije nakon 9 dana skladištenja u usporedbi s uređajem s jednim isparivačem.

Spriječite isušivanje ili slučajno zamrznutu hranu uz Multiflow

Hrana se čuva u najboljem stanju uz MultiFlow, koji održava stabilnu temperaturu i vlažnost u cijelom hladnjaku, štiteći sastojke od isušivanja – ili smrzavanja uz stražnju stijenku. Hrana ostaje ukusna do vaše sljedeće trgovine.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone