Detalji uređaja

Ugradbena perilica rublja PerfectCare 800 sa sustavom UltraCare koristi jedinstvenu tehnologiju prethodnog miješanja za aktiviranje deterdženta. To pomaže da vaša odjeća bude čista na nižim temperaturama, uz upotrebu manje energije, tako da vaša odjeća traje duže.

Prednosti

Pranjem s programom UltraWash na 30 ºC štedite do 30 % energije u usporedbi s programom za pamuk od 40 ºC.

Naš program UltraWash nudi izvanredne performanse čišćenja čak i na 30 ºC za manje od jednog sata, zahvaljujući tehnologiji prethodnog miješanja. Također štedite do 30 % energije u usporedbi s programom za pamuk na 40 ºC. Nježan prema odjeći – i prema okolišu.

Iznimna njega odjeće putem pametnog telefona

S aplikacijom MyElectrolux možete daljinski upravljati uređajem za rublje s pametnog telefona. Koristite značajku Care Advisor kako biste dobili stručne upute za najbolje pranje vaše odjeće. MyFavourites sprema postavke za odjeću koju često nosite.

Osvježite odjeću i neutralizirajte mirise* s programom FreshScent

Uživajte u osjećaju upravo opranog veša s vrlo malo vode. Osvježavajući svoju odjeću parom, možete neutralizirati mirise* i smanjiti nabore u 25 minuta. Za još više svježine, dodajte naš miris pare programu FreshScent.

* Vanjsko testiranje pokazuje neutralizaciju neugodnog mirisa dima cigareta pri ciklusu FreshScent.

Uštedite do 30 %* na vremenu, vodi i energiji uz SensiCare

Sustav SensiCare usklađuje postavke svakog programa s količinom rublja. Pametni senzori smanjuju utrošak vremena, vode i energije do 30 %* za učinkovito pranje - bez nepotrebnog trošenja i habanja vaše odjeće.

*Interno testiranje potrošnje vremena, vode i energije pri ciklusu za pamučnu odjeću na 30 °C koji je optimiziran uz SensiCare na punjenju od 1 kg u odnosu na maksimalno punjenje.

Uživajte u mirnom domu uz našu tihu perilicu rublja.

Naša tiha ugradbena perilica rublja dizajnirana je za tihi rad iza vrata ormarića. To znači da možete pokrenuti ciklus te i dalje imati mirno i opuštajuće okruženje za sve ostale aktivnosti.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone