Detalji uređaja

Ploča za kuhanje ima premaz od nehrđajućeg čelika EasyClean koji štedi vaše vrijeme i energiju jer je otporan na ogrebotine i mrlje, te jamči čišćenje bez napora samo vlažnom krpom.

Prednosti

Neka vaša ploča za kuhanje bude besprijekorna uz EasyClean nehrđajući čelik

Ploča za kuhanje ima premaz od nehrđajućeg čelika EasyClean koji štedi vaše vrijeme i energiju jer je otporan na ogrebotine i mrlje, te jamči čišćenje bez napora samo vlažnom krpom.

Electrolux - Plinska ploča - KGS64362XX

Pouzdano kuhanje uz StepPower

Upravljajte plamenom na plinskoj ploči za kuhanje precizno pomoću naših StepPower kontrola. Odaberite razinu topline od 1 do 9, što olakšava postavljanje prave snage bez potrebe za saginjanjem kako biste pogledali jačinu plamena.

Speed Burner za brzo kuhanje

Plinski plamenici Speed Burner brz su i učinkovit način kuhanja. Za razliku od običnih plinskih ploča za kuhanje, plamenici Speed Burners troše 20 % manje energije. Ispravno usmjeravaju plamen radi zagrijavanja dna lonaca i tava, osiguravajući brzo kuhanje hrane.

Powerful Wok – za bogatiji okus

Poboljšajte okus svoje hrane uz Powerful Wok plamenik. Osigurava jaku vatru koja je savršena za prženje svježih kozica u tavi ili kuhanje ukusnog curry umaka. Stvorite sjajne okuse uz moćnu toplinu našeg plamenika.

Osigurajte profesionalni izgled uz nosač posuđa Cast Iron Grid

Neka vaša ploča za kuhanje izgleda profesionalno s našim nosačima posuđa Cast Iron Grids. Ovi snažni nosači pružaju stabilnu bazu za kuhanje. Zahvaljujući svojem izdržljivom materijalu, trajat će godinama.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone