Detalji uređaja

Naša indukcijska ploča za kuhanje 800 Flexibridge® s eXTractorom omogućuje procvat vaših ideja za dizajn kuhinje. Napa ne mora stajati iznad ploče za kuhanje, oslobađajući tako prostor i omogućujući vam da dizajnirate svoju kuhinju na svoj način, bez ograničenja.

Prednosti

Sloboda dizajna kuhinje – dizajnirajte prostor bez ograničenja

Oslobodite prostor i dopustite da vaše dizajnerske ideje cvjetaju uz slobodu dizajna kuhinje. Postavite svoju ploču za kuhanje gdje želite, jer ona zamjenjuje potrebu za napom iznad vašeg prostora za kuhanje. Doživite više slobode u svojoj kuhinji.

Double FlexiBridge® za maksimalnu fleksibilnost prilikom kuhanja

Double FlexiBridge® nudi dva 4-segmentna područja za kuhanje, koja povezuju do 4 zone za maksimalnu fleksibilnost. Sada možete kuhati u loncima i tavama različitih veličina, jer je svaka strana prilagodljiva vašim potrebama.

Tiho osvježite zrak u kuhinji uz Breeze funkciju

Funkcija Breeze osvježava zrak u vašoj kuhinji uz nisku razinu buke kada završite s kuhanjem. Sada se možete opustiti ili zabaviti u ugodnom okruženju, bez neugodnih mirisa i para nakon obroka.

Filter 2u1 za svježiji kuhinjski zrak

Filter 2u1 uključuje ugljeni filter i filter za masnoću kako bi kuhinjski zrak bio svjež. Uklonjivi filter može se lako oprati u perilici posuđa i obnoviti u pećnici za dulje korištenje.

Iskoristite još više mogućnosti svojih uređaja – My Electrolux Kitchen App

My Electrolux Kitchen App pruža vam obavijesti kada je potrebno održavanje, korisne savjete i značajke, funkciju daljinskog upravljanja i pomaže vam produžiti životni vijek vaših proizvoda. Povežite se kako biste maksimalno iskoristili svoje uređaje.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone