Detalji uređaja

Hygienic 700 čisti cijeli vaš dom, sve do najmanjih praznina ili pukotina. Otkrijte moćan i prilagodljiv usisavač koji je također svjesniji izbor jer je 60 % njegovih plastičnih dijelova izrađeno od reciklirane plastike.

Prednosti

Lagan dizajn s promišljenim performansama

Naš lagani (samo 2,2 kg*) i snažan bežični usisavač čini vaš posao puno lakšim. S ergonomskim, kompaktnim dizajnom možete manevrirati i čistiti od poda do stropa.

*Ukupna težina izmjerena na potpuno montiranom usisivaču s četkom za čišćenje različitih površina PowerPro multi-surface.

Najbolje performanse čišćenja** u svojoj kategoriji***

Uživajte u snažnoj snazi usisavanja i motoru velike brzine koji brzo i jednostavno ostavlja podove bez prašine.​

**Na temelju vanjskih ispitivanja prema IEC 62885-4 u kombinaciji s IEC 62885-2, 2021 s izračunatim prosječnim rezultatom za čišćenje poda u skladu s 5.2, 5.3 (oba smjera), 5.4 i 5,5 (oba smjera). ​​ ***U usporedbi s prva 3 prodavača u 17 europskih zemalja u rasponu cijena od 300 do 379 EUR (Gfk 2021.)

Dugo trajanje baterije, kompaktna veličina

Ergonomski, kompaktan dizajn i snažne performanse. Naša novodizajnirana baterija osigurava još dulje vrijeme rada za više čišćenja – do 50 minuta s jednim punjenjem.**** ​

****Interna ispitivanja provedena na ručnoj jedinici u načinu rada s minimalnom brzinom prema standardu IEC 62885-4 pri čemu je štapni usisavač uključen u načinu radu s minimalnom brzinom. Ručna jedinica je izvađena i mjerenje je provedeno na ručnoj jedinici.

5-slojni sustav filtracije hvata do 99,9 % čestica*****

Naš 5-slojni sustav filtracije hvata do 99,9 % čestica mikroprašine veličine 0,3-10 mikrometara***** kako bi vaš dom uvijek bio optimalno čist.​

*****Uklanja do 99,9 % čestica mikroprašine veličine 0,3-10 µm na temelju internog ispitivanja prema standardu EN60312-1:2017.

Iskusite još čišće podove s PowerPro Mop četkom

​Usisivač i krpa zajedno u jednom ​bežičnom usisavaču. Sada možete osigurati da su vaši podovi higijenski čisti s PowerPro Mop četkom. Dodajte malo vode rotirajućim jastučićima i osjetite besprijekornu snagu čišćenja.​

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone