Detalji uređaja

Pržite na zraku, na pari ili oboje. Uz 800 Steam Air Fryer samo vaša mašta postavlja granice. Sada možete pripremiti zdrava i ukusna jela koja su hrskava izvana i sočna iznutra – zaista za svakoga ponešto.

Prednosti

Pržite hranu sa do 90 % manje masnoće i do 50 % manje kalorija.*

Friteza na zrak 800 Steam nudi zdraviji način uživanja u vašim omiljenim prženim jelima. Vrući zrak cirkulira kako bi zagrijao sastojke iz svih kutova za prirodan, hrskav završetak.

*U usporedbi s pomfritom prženim u dubokom ulju. Analizu izvršio ovlašteni laboratorij (ISO/IEC 17025:2017).

Zdraviji obroci uz kuhanje na pari

Pripremajte omiljena jela s ugrađenom funkcijom pare kako biste sačuvali osnovne hranjive tvari i sočnost. Samo napunite spremnik za vodu od 1,1 litre i bez napora kuhajte sve na pari, od ribe i povrća do savršeno kuhanih okruglica.

Preskočite nagađanja s unaprijed postavljenim funkcijama kuhanja

Paro-zračna friteza 800 Steam Air Fryer ima unaprijed postavljene načine kuhanja koje pojednostavljuju prženje, kuhanje na pari, pečenje i dehidraciju vaše omiljene hrane. Unaprijed postavljeni recepti automatski podešavaju vrijeme i temperaturu ili ih možete ručno prilagoditi prema svojim željama.

Lako se čisti i može se prati u perilici posuđa

Paro-zračna friteza 800 Steam Air Fryer ima premaz sa zaštitom od ljepljenja koji omogućuje brzo i jednostavno čišćenje nakon kuhanja obroka. Operite ručno ili jednostavno stavite odvojive dijelove u perilicu posuđa.

Praktičan podsjetnik za miješanje

Podsjetnik za miješanje obavještava vas da je vrijeme da promiješate hranu kako bi bila ravnomjerno skuhana i savršeno hrskava. Automatski se aktivira usred postupka pripreme kako ne biste morali brinuti o postavljanju alarma.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone