Detalji uređaja

Doživite posebno skladištenje vina čak i u najmanjoj kuhinji uz kompaktni 900 Wine Cellar. Pohranjuje do 18 boca između 5 °C i 20 °C, ovisno o vašim potrebama. Pobrinite se da svaka čaša koju natočite, vrtite i okusite bude na odgovarajućoj temperaturi kada to želite.

Prednosti

Vinski podrum, uvijek rashlađen do savršenstva

Držite vino na idealnoj temperaturi u našem vinskom podrumu, za ukusnu čašu svaki put. Jednostavno je odabrati temperaturu između 5 °C i 20 °C, tako da možete kontrolirati točnu temperaturu kakvu želite da bude vaše vino.

18 boca, 1 vinski podrum

Zaboravite na nedostatak prostora u hladnjaku za spremanje vina za večeru. Naš vinski podrum ima prostor za spremanje do 18 boca odjednom.

Stavite bocu vina bilo koje veličine u naš podrum

Ovaj vinski podrum prima čak i ogromne boce, od velikih šampanjaca do prosecca. Dizajnirane za apsolutnu fleksibilnost, police mogu pohraniti različite oblike i veličine. Uvijek ćete imati mjesta za svoje omiljeno piće.

Vinski podrum koji se neprimjetno integrira

Naš vinski podrum besprijekorno se uklapa čak i u male kuhinje. Kompaktan dizajn bez izbočenih ručki znači da stoji u ravnini s drugim uređajima. A budući da je stvoren da nadopuni kompletan asortiman, izgleda sjajno u svakom prostoru.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone