Detalji uređaja

Senzori za kuhanje Sense Boil & Fry intuitivno znaju kada prilagoditi toplinu za sprječavanje prekuhavanja. Senzori održavaju vašu posudu na savršenoj temperaturi za besprijekorne rezultate i uštedu energije – što god kuhali.

Prednosti

Sense Boil & Fry – vaš osobni kuhinjski pomoćnik

Senzori za kuhanje Sense Boil & Fry djeluju kao idealan kuhinjski pomoćnik. Štednjak se intuitivno prilagođava kako vam lonac ne bi prekipio ili tava zagorjela – za dosljedno besprijekorne rezultate što god kuhali.

Kontrole 4 pojedinačne zone za potpunu fleksibilnost

Kontrole pojedinačnih zona daju vam potpunu kontrolu prilikom pripreme vašeg omiljenog jela. Lako se krećite unutar različitih postavki – od aktiviranja dječje brave i postavljanja tajmera do korištenja funkcije PowerBoost za brzo kuhanje vašeg jela.

Funkcija Bridge – za fleksibilnije iskustvo kuhanja

Funkcija Bridge povezuje dvije zone za stvaranje većeg područja kuhanja. Idealno za vaše velike lonce i tave ili „plancha” roštilj za kuhanje s ravnomjernom raspodjelom topline po cijeloj površini.

Hob2Hood® – za svježu kuhinju bez napora

Funkcija Hob2Hood® održava vašu kuhinju svježom u svakom trenutku kako biste se mogli usredotočiti na kuhanje. Automatski povezuje vašu ploču za kuhanje s napom i prilagođava brzinu ventilatora ovisno o tome što kuhate. Za intuitivnije iskustvo kuhanja.

Kuhajte brže uz PowerBoost

Funkcija PowerBoost pruža intenzivnu toplinu kada trebate brzo zagrijati svoje lonce i tave. Savršena je za kuhanje krumpira, prženje mesa ili druge zadatke koji zahtijevaju brzo zagrijavanje.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone