Detalji uređaja

Indukcijska ploča za kuhanje 800 Bridge s kuhinjskom napom omogućuje više mogućnosti postavljanja i veću slobodu dizajna u kuhinji. Sada vaš ekstraktor ne mora biti iznad ploče za kuhanje, dopuštajući vam tako da svoju kuhinju dizajnirate na svoj način, bez ograničenja.

Prednosti

Sloboda dizajna kuhinje – dizajnirajte prostor bez ograničenja

Oslobodite prostor i dopustite da vaše dizajnerske ideje cvjetaju uz slobodu dizajna kuhinje. Postavite svoju ploču za kuhanje gdje želite, jer ona zamjenjuje potrebu za napom iznad vašeg prostora za kuhanje. Doživite više slobode u svojoj kuhinji.

Trajna elegancija s manje ogrebotina

Posebno novo staklo omogućuje da vaša ploča za kuhanje duže izgleda kao nova s ​​manje ogrebotina. Elegantna crna SaphirMatt završna obrada otporna na otiske prstiju i mrlje također se lakše čisti.

Tiho osvježite zrak u kuhinji uz Breeze funkciju

Funkcija Breeze osvježava zrak u vašoj kuhinji uz nisku razinu buke kada završite s kuhanjem. Sada se možete opustiti ili zabaviti u ugodnom okruženju, bez neugodnih mirisa i para nakon obroka.

Filter 2u1 za svježiji kuhinjski zrak

Filter 2u1 uključuje ugljeni filter i filter za masnoću kako bi kuhinjski zrak bio svjež. Uklonjivi filter može se lako oprati u perilici posuđa i obnoviti u pećnici za dulje korištenje.

Kuhinjska napa se automatski podešava pomoću Hob²Hood®

Usredotočite se na kuhanje pomoću kuhinjske nape koja se automatski podešava dok podižete ili spuštate razinu snage. Tehnologija Hob²Hood® omogućuje vam da se usredotočite na hranu dok ploča za kuhanje i kuhinjska napa besprijekorno rade za vas.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone