Detalji uređaja

SteamBake vam omogućuje postizanje rezultata kao iz pekare u vašem domu. Vlaga omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući meku unutrašnjost s bogatim, hrskavim koricama.

Prednosti

SteamBake za slasno pečenje

SteamBake omogućuje vam kreiranje rezultata kao iz pekare u vašem domu. Vlaga omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući ukusnu meku unutrašnjost, a suha toplina stvara bogatu, hrskavu koricu.

Zdrav način uživanja u prženoj hrani

Uživajte u svim blagodatima friteze na zrak, bez potrebe za dodatnim uređajem. Funkcija AirFry ugrađena je u pećnicu i savršeno radi s pekačem AirFry. Za hrskavije povrće i pomfrit, bez viška ulja.

Kuhanje na više razina. Skuhajte više u isto vrijeme

Kod kuhanja na više razina dodatni grijaći prsten osigurava ravnomjerno pečenje jela, čak i kada se istovremeno hrana peče u dva pekača.

Electrolux - Električni štednjak - LKR564255X

Pećnica koja se sama čisti kako je vi ne biste trebali čistiti

Značajka katalitičkog čišćenja pomaže u izbjegavanju nakupljanja nečistoće i masti u pećnici našeg samostojećeg štednjaka. Ova tehnologija samočišćenja automatski počinje raditi kada temperatura pećnice dosegne 250 °C, uklanjajući ostatke od kuhanja i omogućujući čišćenje bez napora.

Tajmer vam pomaže da nikada ne prekuhate

Kako bi se osiguralo da se vaše jelo nikada ne prekuha, ova se pećnica može pohvaliti elektroničkim tajmerom koji isključuje grijanje kad dostigne podešeno vrijeme.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone