Detalji uređaja

Maksimalna brzina ne mora značiti maksimalnu buku. Napa 900 SilenceTech brzo i tiho uklanja pare i mirise iz zraka u vašoj kuhinji, bez neugodne buke. Omogućuje vam uživanje u razgovoru u kuhinji ili glazbi dok kuhate.

Prednosti

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Snažno ali tiho čišćenje uz SilenceTech

Napa SilenceTech vrlo tiho uklanja kuhinjske pare i mirise iz vaše kuhinje, čak i pri najvećoj snazi. Naša napredna tehnologija znači da se možete usredotočiti na stvaranje ukusnih jela u čistom i mirnom okruženju.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Breezom tiho osvježite zrak

Po završetku kuhanja dodirnite tipku Breeze i razina odvođenja će se sniziti na minimum glasnoće šapta te raditi 60 minuta. Tako možete u miru uživati u jelu dok se zrak u kuhinji tiho osvježava.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Hob2Hood® za potpunu praktičnost

Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Čim počnite kuhati, napa će automatski prilagoditi svoje postavke na temelju snage odabrane na ploči za kuhanje. Ona radi težak dio posla pa svoje ruke i svoj um možete zaokupiti kuhanjem.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Ova napa omogućuje brzu ekstrakciju neželjenih para i mirisa

Ekstrakcija visokih performansi kod ove nape omogućena je zahvaljujući snažnom motoru. Djeluje brzo kako bi vam omogućila brzo i temeljito čišćenje svih para i mirisa iz kuhinjskog zraka.

Electrolux - Otočna napa - EFI739X

Dugi vijek trajanja i sjajno osvjetljenje – neka LEDlights osvijetle put

Uživajte u odličnom osvjetljenju dok kuhate. Naša LED LEDlights svjetla troše daleko manje energije od ostalih svjetala i pružaju izvrsnu vidljivost u kuhinji, osiguravajući vam kuhanje s većim samopouzdanjem i okretnošću.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
Pogled na plažu, stijene i lom valova