Detalji uređaja

S aparatom za kavu 900 uživajte u savršenoj kavi iz udobnosti vlastitog doma. Lako pripremite sve, od espressa do cappuccina. Samo odaberite vrstu kave, a uređaj će napraviti ostalo savršeno kao barista.

Prednosti

Lako podesive jačine kave

U svojoj omiljenoj kavi možete lako uživati uz pomoć našeg uređaja. Pri odabiru napitka samo povećajte ili smanjite jačinu ili količinu kave. Možete birati od jakog jutarnjeg do blagog večernjeg napitka od kave.

Prilagodite savršen cappuccino pomoću funkcije količine mlijeka

Poslužite se funkcijom količine mlijeka i tako stvorite savršenu kavu s mlijekom, kao i cappuccino, macchiato i bijelu kavu. Pritiskom tipke možete odrediti pravu količinu mlijeka za svoje omiljene vruće napitke.

Vrč za mlijeko – savršeno mlijeko za vašu omiljenu kavu

Uživajte u kavi s pjenastim mlijekom poput one iz kafića u udobnosti vlastitog doma. Naš termalni vrč za mlijeko održava mlijeko na idealnoj temperaturi kako biste bez napora napravili onu vrstu pjene koju preferirate u svojoj kavi – bilo da se radi o bijeloj kavi, kavi s mlijekom ili kapučinu.

MultiCup pomaže laku pripremu više šalica kave odjednom

Opustite se, postavkom MultiCup možete lako pripremiti nekoliko šalica kave jednim potezom. Bez obzira pripremate li kavu poslije večere ili imate mnogo gostiju na užini, s lakoćom možete servirati vruće napitke.

Profesionalni aparat za paru pod visokim pritiskom, savršeno zapjenjeno mlijeko

Naš profesionalni visokotlačni aparat za paru olakšava zagrijavanje i pjenjenje mlijeka za vašu kavu. Svaki put savršeno. Uživajte u dodatnoj prednosti instant kipuće vode za brzo i jednostavno pripremanje čaja i drugih toplih napitaka.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone