O nama

O nama

For better living. Designed in Sweden.

Ukorijenjeni u svojim švedskim vrijednostima i održivom odnosu s prirodom, dizajniramo s jasnim ciljem. Činimo sve u svojoj moći da očuvamo zdravlje našeg planeta za buduće generacije. Uz to što stvaramo bolji okus, brinemo se za odjeću i održavamo udoban dom. Također pomažemo ljudima da žive bolje kako bi mogli više istraživati. 

Stoljeće boljeg življenja

Electrolux već 100 godina stvara bolje življenje. Ponosimo se svojim postignućima, ali se na njima ne zaustavljamo. Istražite naše sadašnje i buduće obveze u okviru našeg programa za bolje življenje. 

Saznajte više

Shape Living for the Better

Naš pristup održivosti integriran je u cilj naše tvrtke 'Shape Living for the Better'. Želimo ostvariti promjenu nabolje kao najbolja svjetska tvrtka za proizvodnju kućanskih aparata stvarajući pozitivnu svakodnevnu razliku u životima ljudi i našem planetu. 

Saznajte više

Profesionalna stručnost

Naše stogodišnje iskustvo i bogato nasljeđe u ispunjavanju visokih zahtjeva profesionalnih kuhara pružili su nam stručnost koju primjenjujemo na svoje kuhinjske proizvode, tako da vi možete u kuhinji u svojem domu postići najviše.

Švedske vrijednosti

Od osnutka 1919. godine u Švedskoj vjerujemo u stvaranje iskustava koja su oblikovana načinom na koji živimo. Ukorijenjeni u svojim švedskim vrijednostima i održivom odnosu s prirodom, dizajniramo s jasnim ciljem. To je u svemu što radimo. Od brige za vašu odjeću kako bi izgledala kao nova i trajala dulje do dizajniranja intuitivnih kuhinja koje su usredotočene na radost okusa i poboljšanja blagostanja u vašem domu.