Bilo da pržite, pirjate ili istražujete u potpunosti nove ideje, ploča za kuhanje SensePro® pružit će vam samopouzdanje. Otkrijte prvu ploču za kuhanje na svijetu s bežičnom sondom za hranu bez baterija.

Otkrijte svoj kulinarski potencijal.

Bežična sonda za hranu mjeri temperaturu središta namirnice i prenosi taj podatak ploči za kuhanje pa možete bezbrižno kuhati, pržiti i pirjati. 

Dok pečete odrezak na tavi, odaberite između slaboga, srednjega i dobroga pečenja. Za savršene rezultate svaki put.

Frying pan on stove
Salmon in pan

Uz preciznu pomoć više nema pogađanja.

Upoznajte svojega novoga pomoćnog kuhara, ploču za kuhanje SensePro®. Istražite nove načine pripreme jela pomoću tehnike sous-vide i uživajte u rezultatima kao iz restorana.

Upoznajte svojega novoga pomoćnog kuhara.

Uz bežičnu sondu za hranu ploča za kuhanje SensePro® omogućuje vam savršeno precizno kuhanje pomoću tehnike sous-vide. Odaberite temperaturu točno u stupanj.

Uz tehniku sous-vide možete lakše upravljati svojim vremenom u kuhinji. Tijekom pripreme zadržavaju se svi okusi i hranjive tvari, a vi imate vremena za pripremu ostatka svojega obroka kao iz restorana.

Close-up pot

Za profesionalne rezultate potreban je profesionalni pribor.

Ploča za kuhanje SensePro®

Naš asortiman ploča za kuhanje SENSE uključuje pametne značajke za preciznu pomoć pri kuhanju uz koje više nema pogađanja. Pripremite ukusno jelo svaki put.