Ciklus sušenja perilice-sušilice traje predugo ili prekratko

Zadnje ažurirano 24.3.2020. 13:24

Kod nekih se modela to vrijeme automatski skraćuje ili produljuje jer odvijanje ciklusa ovisi o veličini i težini punjenja te vrsti i vlažnosti odjeće. To se odnosi na cikluse pranja i sušenja.

Ako uređaj obavlja ciklus sušenja, ciklus će se produljiti ili skratiti u skladu s veličinom i težinom punjenja te vrstom i vlažnošću odjeće. Neki modeli elektroničkim putem detektiraju koliko je odjeća suha i neće završiti ciklus dok se odjeća potpuno ne osuši.

Pogledajte prijedloge u nastavku:

  • Ako je odabrana funkcija zadržavanja vode, poništite njezin odabir.
  • Ako je odabrana funkcija dodatnog ispiranja, poništite njezin odabir.
  • Uvjerite se da uređaj uzima vodu i da je tlak vode primjereno visok. U suprotnom će se vrijeme ciklusa produljiti. U nekim slučajevima vrijeme ciklusa može biti prekratko za uspješno topljenje deterdženta. Ako uređaj ne prima dovoljno vode, pogledajte upute za uporabu.
  • Ako je odabrana funkcija odgode pokretanja, poništite njezin odabir.
  • Uvjerite se da uređaj pravilno ispumpava vodu. Ako uređaj detektira da se razina vode nije promijenila prije uključivanja ciklusa centrifugiranja, ciklus pranja može se ponoviti. Ako uređaj ne ispumpava vodu, pogledajte upute za uporabu.
Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.