Perilica rublja prikazuje poruku pogreške E80 ili lampica treperi 8 puta

Zadnje ažurirano 2.1.2023. 16:29

Problem

  • Perilica rublja prikazuje poruku pogreške E80 ili lampica treperi 8 puta. Označava da je birač ciklusa postavljen krivo, ili da je možda perilica rublja pokrenuta tako da je birač ciklusa ostao na pola puta između dva ciklusa pranja. 

Odnosi se na

  • perilicu rublja s prednjim punjenjem (integrirana i samostojeća) 
  • perilicu rublja s gornjim punjenjem 

Rješenje

1. Pokrenite ciklus ispočetka.  

2. Obratite se ovlaštenom servisnom centru  


Ako se problem ne riješi pomoću navedenih savjeta, preporučujemo da zatražite pomoć ovlaštenog servisera.    

Za dodatne informacije, kupnju rezervnih dijelova ili narudžbu servisa kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona:  +385 1 6323338

Upozorenje: ne preporučujemo uporabu proizvoda dok se problem u potpunosti ne otkloni. Iskopčajte proizvod i nemojte ga ponovno ukopčati dok ne budete sigurni da je to u redu


Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.