Perilica rublja prikazuje lokot

Zadnje ažurirano 12.12.2022. 16:49

Problem

  • Na zaslonu se pojavio lokot i uređaj ne radi
  • Kako deaktivirati Child Lock u mojoj perilici rublja?
  • Aktivirana je blokada za djecu zbog čega se čini da uređaj ne reagira

Odnosi se na

  • Perilica za rublje

Rješenje

Prikazani lokot označava da je aktivirana funkcija "Blokada za djecu". Ovom opcijom možete spriječiti djecu da se igraju s upravljačkom pločom i prekinu ciklus pranja.

Kada je dječja brava uključena, spriječit će vas da izvršite bilo kakvu radnju.

Kako deaktivirati Child Lock

Za AEG seriju 7000,8000,9000

Kako biste deaktivirali ovu opciju, pritisnite i držite tipke Mrlje/Pretpranje (10) i Dodatno ispiranje (7) 5 sekundi dok se lokot više ne prikazuje na LED zaslonu.

Kako biste aktivirali ovu opciju, pritisnite i držite tipke Mrlje/Pretpranje (10) i Dodatno ispiranje (7) 5 sekundi dok se na LED zaslonu ne pojavi lokot.

Za AEG seriju 6000

Za deaktivaciju pritisnite i držite Opcije (6) i Spin (7) 5 sekundi dok se lokot više ne prikazuje na LED zaslonu.

Za aktiviranje pritisnite i držite Opcije (6) i Spin (7) 5 sekundi dok se na LED zaslonu ne pojavi lokot.


Za ugradbene AEG perilice

Za deaktivaciju pritisnite i držite Plus Steam 3 sekunde dok se lokot više ne prikazuje na LED zaslonu

Za aktiviranje pritisnite i držite Plus Steam 3 sekunde dok se na LED zaslonu ne pojavi lokot


SAVJETI/SAVJETI

Ako imate problema s uklanjanjem Child Lock funkcije, isključite uređaj iz napajanja na oko 5-10 minuta prije nego što pokušate ponovno.

Za uređaje s programskom tipkom obično možete ukloniti dječju bravu čim se uređaj uključi.

Za uređaje s programatorom, možda ćete ga morati otključati na posljednjem korištenom programu ili kružiti kroz svaki program, pokušavajući ukloniti blokadu za djecu.

 Obično će gumbi za zaključavanje za djecu biti istaknuti na upravljačkoj ploči. Ako ih nema, pogledajte korisnički priručnik.

Ako još uvijek imate problema, preporučujemo posjet servisu.

Za dodatne informacije, kupnju rezervnih dijelova ili narudžbu servisa kontaktirajte našu korisničku podršku na broj telefona:  +385 1 6323338

Ako su vam informacije bile korisne, molimo da nam dolje date palac gore. Ako ove informacije nisu riješile vaše pitanje, ostavite palac dolje i komentirajte kako mislite da bi netko od našeg tima mogao poboljšati članak. Imajte na umu da naš tim neprestano pregledava i uređuje članke tako da su konstruktivne povratne informacije vrlo korisne.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.