Otvaranje vrata perilice rublja na početku ciklusa pranja

Zadnje ažurirano 20.4.2020. 16:00

Vrata se mogu otvoriti u roku dvije minute (najviše do 10 minuta) od početka ciklusa. To ovisi o razini vode u bubnju. Zaustavite ciklus i pričekajte 2-3 minute. Ako se vrata ne otključaju, tada se ciklus treba otkazati i odabrati ciklus centrifuge / odvoda. Nakon što aparat isprazni vodu iz bubnja i završi ciklus, vrata će se otvoriti za 2-3 minute.

Ako se vrata mogu otvoriti ili se otvaraju sama kada perilica završi s primanjem vode ili tijekom ciklusa pranja ili centrifugiranja, odmah iskopčajte uređaj i kontaktirajte naš pozivni centar 01/6323-338 kako bi Vam osigurali dolazak ovlaštenog servisera.


Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.

Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.