Kako oprati traperice

Zadnje ažurirano 15.5.2020. 13:07

Sjajni par traperica više je od garderobe, to je investicija. Ako im pružite pravu količinu ljubavi i brige, vaše će traperice s godinama postati sve bolje i bolje.


1. Kako oprati traperice bez blijeđenja

Obavezno odvojite traperice od bijele ili druge odjeće jarke boje jer mogu izbjeljivati boju. Kad je to moguće, koristite naš program traperica na perilicama rublja, koji je savršen za sve vrste traperica.


2. Pranje novih traperica - provjerite naljepnicu za njegu

Neki proizvođači preporučuju prvo pranje rukom: okrenite traperice iznutra van, ulijte malu količinu tekućeg deterdženta u vodu i ostavite da se natapaju najmanje 45 minuta, povremeno ih lagano miješajući. Zatim temeljito isperite hladnom vodom i objesite ih da se osuše.


3. Deterdžent za traperice

Svakako njegujte svoje traperice pravim deterdžentom. Pronaći ćete mnogo deterdženata koji su posebno formulirani za odjeću u boji. Tekući deterdženti ili kapsule za rublje najbolje razumiju traperice jer su boje nježnije.


Očistite i njegujte svoje traperice

Naš UltraCare sustav njeguje vaše traperice dok ih čisti. Za razliku od ostalih strojeva koji miješaju deterdžent i omekšivač u bubnju, naš ekskluzivni sustavmiješa ih prije nego što voda dodirne odjeću kako bi se dobilo mekša i pažljivija čistoća. 

Ostavite recenziju za vaš proizvod
Ostavite recenziju za vaš proizvod

Vaše mišljenje nam je važno. Cijenimo sve povratne informacije i potičemo recenzije dok god odražavaju vaše Iskustvo s proizvodom.