Kako oprati poplun i jakne od perja

Zadnje ažurirano 24.9.2021. 9:41

Ako dobro vodite računa o svojim pernatim jaknama i one će se pobrinuti za vas. Dodavanje kuglica za sušenje u bubanj vaših PerfectCare sušilica spriječava da se perje skuplja u uglovima jakne. Tako da možete ostati na toplom i ugodnom.


1. Koristite niske temperature za perje

Obavezno operite svoju pernatu odjeću na mlakom, nježnom ciklusu i postavite stroj na jedan dodatni ciklus ispiranja kako bi uklonili svaki trag deterdženta iz odjeće.


2. Pranje jastuka, prekrivača i jakni od perja u perilici rublja

Za najbolje sušenje koristite program za vunu. Ako vaš stroj za pranje rublja ima program za vunu - odaberite dugi ciklus na srednjoj temperaturi i koristite kuglice za sušenje kako biste osigurali da rublje izvadite lagano, pahuljasto i lijepog mirisa miris. Ne vadite rublje dok se ne osuši 100%.


3. Zaštitite površinu pernate jakne

Perite perje odvojeno od ostalih odjevnih predmeta s praznim džepovima, zatvorenim čičak trakama i patentnim zatvaračima kako biste izbjegli površinska oštećenja.


3DSense tehnologija za precizno sušenje

CycloneCare s 3DSense tehnologijom tretira vašu garderobu iznimno pažljivo. Očitava vlagu duboko u odjeći, koristeći senzore za otkrivanje vlage prodire 5 centimetara duboko u odjeću. Kad tradicionalne sušilice pokazuju da je jakna suha, 3DScan nastavlja ciklus sve dok se čak i debela slojevita odjeća ne osuši precizno i iznutra - ne zahtijeva dodatno sušenje na zraku. Zbog toga jakna održava svoj izgled i daje do 30% veću toplinsku izolaciju u odnosu na sušenje na zraku - nježno rukuje svim vašim tkaninama ciklus za ciklusom.