Kako oprati odjeću za vježbanje

Zadnje ažurirano 24.9.2021. 10:46

Preporučujemo vam da koristite program Sport jer je najbolje prilagođen sportskim odjevnim predmetima, tako da ih pere učinkovitije. Pripazite da odaberete pravi deterdžent koji je posebno napravljen za borbu sa teškim mrljama i eliminiranje neugodnih mirisa.


1. Uklanjanje mrlja od znoja

Pamučne stvari upijaju puno više vlage, pa cijene više nježne ljubavi i brige. Okrenite ih iznutra van i nalijte tekući deterdžent na područja ispod pazuha. Ostavite da se namače oko 30 minuta, a zatim operite na najvišoj temperaturi koju naljepnica dopušta.


2. Sportski program

Koristite Sportski program i na vašoj perilici i sušilici *. Ako nemate Sport program, ciklus Synthetic je vrlo sličan. Samo pripazite da dodate dodatno ispiranje ako je odjeća jako zaprljana. Prilikom sušenja pazite da odvojite pamučne dijelove od sintetike, jer oni različito apsorbiraju vlagu.

* Samo na odabranim proizvodima


3. Kako održati svoju torbu za teretanu svježom

Neka vaša torba za teretanu bude svježa između treninga. Ako ostavite nekoliko listova za sušilice u torbi, ona će zadržati miris i osjećaj svježine između treninga. Nikada ne ostavljajte odjeću za vježbanje u torbi. Izvucite ju što je prije moguće, čak i ako ju planirate kasnije oprati.


Očistite i nahranite odjeću


Naš sustav UltraCare njeguje vašu sportsku odjeću dok je čisti. Za razliku od ostalih uređaja koji miješaju deterdžent i omekšivač u bubnju, naš ekskluzivni sustav miješa ih prije nego što voda dodirne odjeću kako bi se dobila mekša i pažljivija čistoća.