Kako povezati pećnicu s Electrolux aplikacijom

Zadnje ažurirano 11.6.2024. 11:20

Povezivanje telefona s pećnicom

U nastavku ćete pronaći jednostavne korake potrebne za povezivanje vaše pećnice s Electrolux aplikacijom. Aplikacija će vam pružiti pametnu podršku, savjete za kuhanje i najbolje načine za korištenje značajki vaše pećnice. Na primjer, moći ćete postaviti i promijeniti temperaturu i tajmer izravno sa svojeg telefona. Zahvaljujući aplikaciji možete uživati u pogodnostima upravljanja procesom kuhanja čak i kada ste izvan kuhinje.

Što vam je potrebno?

  • Bežična mreža s internetskom vezom.
  • Mobilni uređaj spojen na vašu bežičnu mrežu.


Napomena: Podržane su samo mreže od 2,4 GHz. Ako imate više od jedne kućne mreže, vaša pećnica i mobilni uređaj moraju biti spojeni na istu mrežu (2,4 GHz).

Kako se povezati

Vaš proizvod može na pločici s tehničkim podacima imati QR kod. Pločica se nalazi na prednjem okviru kućišta uređaja. Ako ondje pronađete QR kod, slijedite korake u prvom odjeljku u nastavku. Ako na uređaju nema QR koda, pomaknite se dalje prema dolje i slijedite korake za ručno povezivanje.

Prvi način: povežite svoju pećnicu pomoću QR koda

1. Skenirajte QR kod za preuzimanje aplikacije. 

Skenirajte QR kod na pločici s tehničkim podacima kamerom na svojemu mobilnom uređaju. Bit ćete preusmjereni na Electrolux aplikaciju u trgovini aplikacija. Slijedite upute na svojemu mobilnom uređaju za instaliranje aplikacije. Nakon što to učinite, kreirajte račun i prijavite se.

2. Uključite pećnicu i Wi-Fi na pećnici. 

Uključite pećnicu, idite na izbornik i kliknite na Postavke, a zatim na Povezivanje kako biste uključili Wi-Fi na samoj pećnici. Može proći do 90 sekundi dok se ne uključi Wi-Fi na pećnici.

3. Ponovno skenirajte QR kod pomoću aplikacije. 

Ponovno skenirajte QR kod na pločici s tehničkim podacima pomoću skenera u Electrolux aplikaciji kako biste uparili uređaj sa svojim mobilnim uređajem.Drugi način: sami povežite uređaj

1. Preuzmite našu aplikaciju i prijavite se.

Instalirajte Electrolux aplikaciju, kreirajte račun i prijavite se. Unutar aplikacije odaberite Pećnica.

Preuzmite na App StoreuPrijavite se na Google Play

2. Uključite pećnicu i Wi-Fi na pećnici. 

Uključite pećnicu, idite na izbornik i kliknite na Postavke, a zatim na Povezivanje kako biste uključili Wi-Fi na samoj pećnici. Može proći do 90 sekundi dok se ne uključi Wi-Fi na pećnici.

3. Povežite svoj mobitel s Wi-Fi mrežom pećnice.

Putem Electrolux aplikacije povežite mobitel s Wi-Fi mrežom pećnice. Ne zatvarajte aplikaciju tijekom povezivanja. Povezivanje s uređajem može potrajati do jedne minute. Nakon povezivanja, zaslon na vašoj pećnici obavijestit će vas da je Wi-Fi spreman.

4. Povežite pećnicu sa svojom Wi-Fi mrežom.

Aplikacija će vas tražiti da povežete pećnicu sa svojim Wi-Fi podacima za prijavu.

– Pronađite svoj kućni Wi-Fi i unesite svoju lozinku.

– Pričekajte da povezivanje završi. To može potrajati do jedne minute.

– Odaberite ime za svoju pećnicu unutar aplikacije.
Za više informacija o modelu pećnice provjerite korisnički priručnik. Svoj korisnički priručnik možete pronaći ovdje.

Nakon što ste uspješno povezali svoj proizvod s aplikacijom, kliknite 
ovdje da biste saznali više o tome kako koristiti aplikaciju.