Jučerašnji obrok kao da je upravo pripremljen

Zadnje ažurirano 16.1.2023. 13:32

Zahvaljujući programu Steam Regeneration, svašta ćete čuti o ostatcima jučerašnjeg obroka, recimo, da su fini, slasni i ukusni!

Jasno nam je da se nitko pretjerano ne veseli ostatcima. Kad je bio svježe pripremljen, taj je obrok bio pravi užitak za vaše nepce. No sada je to jučerašnja večera... Što ako možemo učiniti da vaše jelo ima jednako dobar okus kao i kad je bilo netom pripremljeno? To možete postići uz značajku Steam Regeneration kojom su opremljene Electrolux parne pećnice.

Zahvaljujući značajki Steam Regeneration, namirnice možete podgrijavati bez gubitka okusa. Nježno kruženje pare sprječava isušivanje namirnica koje zadržavaju svoju teksturu. Podgrijana jela ponovno imaju okus tek pripremljenog obroka. 

Steam Regeneration omogućuje praktično zagrijavanje namirnica izravno na tanjuru. Jednostavno u postavkama odaberite „specials“ i zatim Steam Regeneration. Lazanje postavite na rešetku na drugoj razini i ostavite u pećnici 15 do 20 minuta. Sada možete uživati u ostatcima obroka kao da su upravo pripremljeni.

Prilikom upotrebe značajke Steam Regeneration i podgrijavanja općenito, imajte na umu da je različitim namirnicama potrebno različito vrijeme da bi se u potpunosti zagrijale i bile spremne za jelo. Primjerice, perad i drugo meso potrebno je dulje grijati nego povrće. Odaberite pravo vrijeme podgrijavanja ovisno o namirnicama koje pripremate da biste sigurno uživali u ostatcima obroka odličnog okusa.