Simboli i funkcije na vašoj Electrolux napi

Zadnje ažurirano 25.4.2024. 9:04

Kuhinja s Electrolux napom

Vaša Electrolux kuhinjska napa ima niz postavki i funkcija koje vam pomažu ostvariti što bolje iskustvo kuhanja.  

Electrolux kuhinjske nape dolaze s različitim postavkama i funkcijama. Nazivi i simboli mogu se razlikovati od modela do modela. Provjerite u korisničkom priručniku što se od navedenog odnosi na vaš model. 

Postavke brzine

Prva brzina 
Niska razina ekstrakcije za podgrijavanje i pripremu jela s pokrivenim posuđem. 
Druga brzina
Srednja razina ekstrakcije za pripremu jela s pokrivenim posuđem na više zona za kuhanje ili plamenicima za lagano prženje.  
Treća brzina
Visok stupanj ekstrakcije za kuhanje i prženje velikih količina hrane bez poklopca i pripremu na više zona za kuhanje ili plamenika. 

Maksimalna brzina motora

Maksimalna ekstrakcija koja traje pet minuta kod kuhanja i prženja velikih količina hrane bez poklopca. Nakon što prođe pet minuta napa će se automatski vratiti na prethodne postavke brzine. 

Povećana brzina 
Najintenzivnija postavka ekstrakcije* – snažna ekstrakcija od pet minuta pri kuhanju i prženju velikih količina hrane bez poklopca. Nakon što prođe pet minuta napa će se automatski vratiti na prethodne postavke brzine.  

*Ova postavka ima veću brzinu od postavke "Maksimalna brzina motora".
Breeze 
Tiho uklanja dugotrajne mirise i paru nakon kuhanja. Čisti zrak uz vrlo nisku razinu buke. Automatski se isključuje nakon jednog sata.  

Dobro je znati
Namijenjena je za upotrebu nakon završetka kuhanja. Nakon što se napa isključi nećete ju moći ponovno uključiti 30 sekundi kako bi se spriječila nenamjerna upotreba.  

Ostale funkcije

Hob2Hood®
Bežično povezuje vašu ploču za kuhanje s napom putem infracrvenog signala. Kada počnete kuhati, brzina ventilatora nape regulira se na temelju postavki jačine odabranih na ploči za kuhanje.

Saznajte kako radi Hob2Hood®.
Svjetlo 
Uključuje i isključuje svjetla. 

Dobro je znati
Svjetlo nape radi neovisno o ostalim funkcijama nape.
Indikator za filter
Upozorava kada je potrebno održavanje filtera. Provjerite korisnički priručnik za informacije o tome kako indikator radi na vašemu modelu. 

Saznajte kako očistiti filtere.


Rezervni dijelovi & dodatni pribor
Rezervni dijelovi & dodatni pribor

Pronađite originalne rezervne dijelove za Vaš uređaj putem našeg Contact centra i mi ćemo vam ih dostaviti direktno na Vašu kućnu adresu.