Tajna odličnog okusa

Tajna odličnog okusa

Uzmite svoje omiljeno jelo

i učinite ga još ukusnijim

Malo ljudi zna da tajna odličnog okusa nisu samo sastojci, već i alati koje koristite. Naši uređaji donose tehnologiju profesionalnih kuhara u udobnost vlastite kuhinje tako da nemoguće možete učiniti mogućim.

Pripremite nemoguće

Jedna jabuka na dan

Postoji više od 7500 sorti jabuka različitih oblika, boja, veličina i okusa. Čvrste mesnate jabuke oštrog okusa najbolje su u salatama, dok su jabuke mekanog, brašnastog mesa najbolje kuhane za umak od jabuka. Za ukusnu pitu od jabuka trebate slatke, polutvrde mesnate jabuke savršene za pečenje. Koristite parnu pećnicu kako biste sigurno dobili ukusnu koru i nadjev pun okusa.

pripremljeno u parnoj pećnici

Uz pravu količinu pare dobivenu dodirom gumba, vaši će rezultati izgledati bolje i biti ukusniji.

Pečenje pomoću pare

S malo pare pečenje zaista postaje lako. Profesionalne pekare koriste paru za nevjerojatne rezultate, a sada to možete i vi. Dodavanje pare 15 minuta tijekom pečenja potiče dizanje tijesta, a unutrašnjost održavala svijetlom i mekanom. Suha toplina osigurat će potom slasnu boju i pravu hrskavost korice.

Inspirativni losos

Svježi fileti lososa sa začinskim biljem

Inspirativni losos

Za pečenje lososa do savršene, hrskave korice postoji tajna. Napokon, želite okusiti svježinu ribe, ali želite i da se file ukusno lista. Ta kombinacija tekstura i okusa dovoljna je da svatko poželi još, čak i ako to znači da neće moći pojesti desert. Tajna je u savladavanju topline s indukcijskom pločom za kuhanje.

Electrolux Infinite Combi indukcijska ploča za kuhanje
Pripremljeno na indukcijskoj ploči za kuhanje

Responzivne kontrole temperature indukcije mogu u trenu pirjanje pojačati na prženje

Dva ukusna odreska lososa prže se na indukcijskoj ploči za kuhanje

Što indukciju čini posebnom?

Snažnija od ostalih ploča za kuhanje, indukcija olakšava brzo zagrijavanje svakog posuđa, pa vaš losos u trenu postati hrskav. Tehnologija nevjerojatno brzo reagira tako da temperaturu možete precizno regulirati, a prilagođavanja su lagana. Vaši fileti će biti savršeno ukusni.

Piletina pečena u Electrolux parnoj pećnici

Priprema piletine na potpuno drugačiji način

Postoji način za dobivanje maksimalnog okusa pečenog pileta. Način koji će vas potaknuti da žudite za još jednim zalogajom. Svaki zalogaj savršena je kombinacija sočnosti i hrskavosti. I svaki je zalogaj do posljednjeg pun hranjivih tvari, okusa i vitamina. Za zdravije, ukusnije i nezaboravno pečeno pile potrebna vam je kombinacija pare i topline.

Komad sočne piletine spremljene na pari
Electroluxova parna pećnica
Pripremljeno u parnoj pećnici

Dodavanje pare tijekom pečenja meso čini mekšim, kruh više paperjastim, a ribu takvom da se lista.

Piletina pečena u Electrolux parnoj pećnici

Što paru čini posebnom?

Budući da parne pećnice koriste paru i klasičnu toplinu, dobivate odličnu mješavinu okusa i tekstura. Para zadržava sočnost piletine, a toplina mu daje zlatnu hrskavu koricu. Pored toga je nježnija, pa štiti hranjive tvari i vitamine kako bi pojačala okus. S pravom pećnicom dobivanje odličnog okusa je lako: samo dodajte paru.

Slatke ljetne jagode

Ništa nije bliže okusu ljeta od sočne jagode. No kako to zadržati? Za dugotrajniju svježinu, naši kombinirani hladnjaci TwinTech® održavaju idealnu temperaturu za očuvanje okusa. Tako možete biti sigurni kako će vaši deserti s jagodama uvijek biti svježi kao da su tek ubrane

Zaključajte hranljive tvari

Korištenje najboljeg sustava za hlađenje ne samo da čuva okus, nego i kvalitetu sastojaka jagode. Tako ćete sačuvati važne hranljive tvari poput vitamina C.

Slatka pita od malina živih boja
Pećnica CombiSteam Pro

Poboljšajte okuse koje volite uz najnaprednije parne funkcije

Pećnica CombiSteam Pro

Slasna jela na jednostavan način

Bez obzira na to pečete li meso ili pripremate delikatne deserte, CombiSteam Pro pomaže vam da svoja omiljena jela uzdignete na višu razinu. Programi s parom čine jednostavnim dobivanje složenih okusa i tekstura iz svakog sastojka. S našom do sada najboljom pećnicom možete posluživati izuzetna jela u kojima će uživati svatko.

Krumpirove ploške pečene na pari sa začinskim biljem

Nagrađivani krumpiri

Kuhani na pari, izgnječeni, pečeni, prženi - krumpiri su jednako ukusni kako god da se pripreme. Za stvaranje ukusnog, sočnog središta s zadovoljavajuće hrskavom kožom, nema premca pečenju na pari. Ispecite na pari bilo koju vrstu krumpira sa mnogo začinskog bilja i nekoliko češnja češnjaka i dobit ćete najbolji krumpir. 

Ukusna salata od krumpira s majonezom, začinskim biljem i crvenim lukom
Različite vrsta krumpira
Vrhunski savjet

Pečenje na pari krumpira u ljusci je savršen način za očuvanje hranljivih tvari poput vitamina B6 i kalija.

Zdjele s različitim vrstama kvinoje

Vrlo talentirana žitarica

Uzgajana 4000 godina na padinama Anda, kvinoja je superhrana u svakom smislu te riječi. Bogata je vlaknima i sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina. Može biti pahuljasta ili hrskava. Slatka ili orašasta. Može igrati glavnu ulogu u mekim desertima punjenima voćem ili dati suptilnu ravnotežu mirisnoj pečenoj ribi.

Voćna kaša s kvinojom
Kvinoja se kuha na indukcijskoj ploči za kuhanje
PRIPREMLJENO NA INDUKCIJSKOJ PLOČI ZA KUHANJE

No kvinoja može biti i izazov kuharima - jedini način da se zajamči savršena tekstura je kontrola topline pomoću indukcijske ploče za kuhanje.

Ukusni i bogati brownies

Što indukciju čini posebnom?

Indukcija stavlja moć u vaše ruke, pa je lako zagrijati posuđe na iznimno visoku temperaturu. Savršeno za otvaranje zrna kvinoje koja ćete staviti u brownies ili za održavanje topline bez prekuhavanja dok dovršavate jelo.