Upute za kupnju

Pronađite hladnjak koji savršeno odgovara vašim potrebama

Prostor

Najprije izmjerite prostor. Visina najviših Electroluxovih hladnjaka premašuje 100 cm, dok su standardni modeli visoki oko 80 cm. Visoki modeli odlikuju se izuzetnim kapacitetom pohrane, dok standardni hladnjaci lako stanu ispod radne ploče.

Visina, širina i dubina mogu varirati. Pogledajte cjelokupnu ponudu kako biste pronašli hladnjak koji vam po dimenzijama najbolje odgovara.

Hrana

Koje ćete namirnice čuvati u hladnjaku?

Svježe voće i povrće – potrebni su vam hladnjaci s kutijama za salatu i dubokim ladicama za veliko povrće.

Meso i riba – model s odjeljkom FreshZone®, koji je za nekoliko stupnjeva hladniji od ostatka hladnjaka, omogućit će da meso i riba duže sačuvaju svježinu.

Mliječni proizvodi – provjerite postoji li u hladnjaku odjeljak s poklopcem na vratima osmišljen za čuvanje najosjetljivijih mliječnih proizvoda.

Pića – razmislite o modelima s držačima boca, podesivim policama kako bi u hladnjak stale boce i ugradbenim rashlađivačem vina.

Kapacitet

Kapacitet hladnjaka mjeri se u litrama te ga također možete odrediti na temelju broja punih vrećica namirnica koje stanu u hladnjak.

93 litre – 5 vrećica namirnica

200 litara – 11 vrećica

387 litara – 20 vrećica

Savjet profesionalaca: ostavite nešto prostora u hladnjaku kako bi zrak mogao cirkulirati radi učinkovitijeg hlađenja.

Pametne značajke

Responzivna kontrola temperature – Shopping funkcija brzo će rashladiti vaše svježe namirnice na odgovarajuću temperaturu.

Jednaka temperatura – sustav FreeStore® omogućuje ravnomjernu raspodjelu hladnog zraka po cijelom hladnjaku.

Fleksibilna pohrana – zahvaljujući modularnom sustavu CustomFlex® možete premještati pretince na vratima onako kako vam najbolje odgovara, a novi dizajn polica uklanja ograničenja prilikom punjenja hladnjaka.

Režim rada Holiday – održava unutarnju temperaturu na 15ºC kad vas nema kod kuće sprečavajući stvaranje neugodnih mirisa u praznom hladnjaku.

Potrošnja električne energije

Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti uređaja moći ćete uštedjeti na računima za struju. Energetski najučinkovitiji hladnjak spada u najviši energetski razred A+++. Usporedbe radi, hladnjak razreda A++ je za 21% učinkovitiji od hladnjaka razreda A+.

Savjet profesionalaca: smanjite potrošnju energije tako da hladnjak smjestite što dalje od uređaja koji isijavaju toplinu, poput radijatora i pećnica.

Odaberite uređaj za sebe

Ako tražite hladnjak koji se odlikuje jednostavnošću organizacije i izvanrednom kontrolom temperature, Electrolux ima savršen uređaj upravo za vas.