upute za kupnju

Pronađite zamrzivač koji najbolje odgovara vašim potrebama

Prostor

Nudimo vam različite vrste zamrzivača – od visokih uspravnih modela te modela za ugradnju ispod radne ploče pa sve do zamrzivača ladičara za pohranu velike količine hrane.

Standardni uspravni zamrzivači odlikuju se lakoćom organizacije i maksimalnim kapacitetom pohrane namirnica.

Zamrzivači za ugradnju  ispod radne ploče po veličini su kao perilica posuđa te su prikladni za ugradnju ispod radne ploče standardne visine.

Zamrzivači ladičari imaju poklopac umjesto vrata te su savršeni za zamrzavanje velikih količina namirnica.

Visina, širina i dubina mogu varirati. Pogledajte cijelu ponudu kako biste pronašli zamrzivač koji će svojom veličinom biti idealan za vaš dom.

Kapacitet

Koliki kapacitet zamrzavanja vam je potreban? Evo jednostavnog načina da izračunate kapacitet zamrzivača na temelju broja punih vrećica namirnica koje stanu u zamrzivač:

93 litre – 5 vrećica namirnica

200 litara – 11 vrećica

387 litara – 20 vrećica

Savjet profesionalaca: Odaberite model s MaxiBox ladicom i fleksibilnim unutarnjim prostorom (FlexiSpace) za lakšu pohranu većih namirnica.

Odmrzavanje

Kako se ne biste morali mučiti s ručnim odmrzavanjem, razmislite o kupnji modela koji se sam odmrzava i koji će se za to sam pobrinuti.

Modeli koji se sami odmrzavaju učinkovito sprječavaju nakupljanje leda te čuvaju izvorni okus i teksturu vaših namirnica štiteći ih od kristalića leda.

Uz Electrolux NoFrost sustav dobit ćete zamrzivač visokih radnih značajki koji nikad nećete morati ručno odmrzavati.

Temperatura

Imajte kontrolu nad temperaturnim uvjetima u vašem zamrzivaču pomoću sljedećih značajki.

Optimalna temperatura – Electroluxov precizni sustav zamrzavanja održava jednaku temperaturu u svim ladicama kako bi vaše namirnice duže trajale i sačuvale svježinu.

Brzo zamrzavanje – zahvaljujući Electroluxovoj FastFreeze funkciji moguće je praktički odmah zamrznuti svježe namirnice te sačuvati njihov okus, boju i prehrambenu vrijednost.

Upozorenje za temperaturu – signal upozorenja za visoku temperaturu upozorit će vas kad vrata ostanu otvorena ili kad unutarnja temperatura počne rasti.

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost zamrzivača određuje se na ljestvici razreda od A+++ (najučinkovitiji) do G (najmanje učinkovit). Odabir zamrzivača A+ ili višeg razreda omogućit će vam da uštedite na potrošnji energije. Usporedbe radi, hladnjak razreda A++ je za 21% učinkovitiji od hladnjaka razreda A+.

Savjet profesionalaca: Smanjite potrošnju energije tako da zamrzivač smjestite što dalje od uređaja koji isijavaju toplinu, poput radijatora i pećnica.

Odaberite svoj uređaj

Ako tražite zamrzivač koji se odlikuje savršeno podešenom kontrolom temperature, fleksibilnim prostorom za skladištenje i besprijekornim radnim značajkama, Electrolux ima savršen zamrzivač upravo za vas.